Creem la Guia del consum local sostenible de Torredembarra

La guia agrupa diferents establiments que ofereixen productes sostenibles, de Km 0 i de segona mà o que fomenten la reducció de residus

Guia-consum-local-torredembarra

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que se celebra fins al 27 de novembre, Torredembarra ha sigut el centre d’activitats, tallers i iniciatives per potenciar la conscienciació sobre la necessitat de reduir l’impacte ambiental al planeta.

Amb la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, la nostra entitat, el GEPEC-EdC, juntament amb l’Associació Mediambiental La Sínia, ens hem posat mans a la obra per oferir a la població tallers de reciclatge i maneres d’apendre a rconvertir roba usada. Concretament,  aquest dimarts i dijous hem fet dos tallers a Cal Bofill i aquest dissabte ha tingut lloc el 4t mercat d’intercanvi i de 2a mà. 

Una de les iniciatives  de l’Ajuntament de Torredembarra en la que hem col·laborat i que s’ha presentat durant aquesta setmana és la “Guia de consum local sostenible de Torredembarra“.

La motivació de fer aquesta guia és donar opcions al consumidor per un consum de proximitat que repercuteixi de manera positiva en el territori que ens envolta.

En un context d’emergència climàtica com l’actual, el consum de productes sostenibles i de km 0 es presenta com a oportunitat de reducció de l’impacte de les persones sobre el medi natural.

A més, la guia té la voluntat de ser dinàmica, per la qual cosa es mantindrà oberta a modificacions i a afegir nous comerços. 

La guia comprèn un llistat de més de 50 comerços, i els classifica a partir d’icones visuals depèn dels serveis i característiques que tinguin. 

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *