Herències i Llegats

A la teva memòria i per la Natura

La defensa de la natura no es pot aturar per res. És una tasca intensa i a llarg temini per conservar la biodiversitat, els ecosistemes i la salut de les persones.

Des de fa més de 36 anys el compromís del GEPEC-EdC segueix ferm.

Has considerat incloure el GEPEC-EdC al teu testament? D’aquesta manera la teva lluita i compromís amb la natura viuran per sempre!

Gràcies a tu, en el futur aconseguirem un món on es cuidi de la natura i on els perills mediambientals passin a la història.

Aquesta és una decisió molt personal, pensa-t’ho bé i informa’t. Veuràs que deixar part de la teva herència o fer un llegat és molt més fàcil del que creus i pots fer-ho sense perjudicar els teus hereus i hereves. Així, a més, t’assegures de seguir recolzant les causes que t’importen. 

Si ho necessites et podem assessorar gratuïtament sobre aquest tema.

Segueix cuidant el futur del planeta! Quan tu ja no hi siguis els teus ideals poden seguir amb la mateixa força lluitant per un planeta més verd, uns ecosistemes més sans i un medi ambient en bon estat. 

  • Transparència econòmica
  • Seguretat jurídica
  • Compromís inqúestionable
  • Discreció i professionalitat

Quines dades són necessàries per incloure a GEPEC-EdC en el teu testament solidari?

Si decideixes incloure a GEPEC-EdC en el teu testament solidari, és molt important fer constar les nostres dades identificatives:

Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans - Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) amb CIF: G-43301498 i adreça fiscal a Avda. Prat de la Riba, 18 2n, 43201 Reus

Et podem assessorar i donar més informació:

 
Sense cap compromís per part teva. Truca’ns!

Rep gratuïtament el Butlletí de Notícies per estar ben informat