RSC per Empreeses i Institucions

El GEPEC-EdC amb les Empreses i Institucions

Totes les accions, activitats i projectes que poden fer les empreses i institucions conjuntament amb el GEPEC-EdC

Rep gratuïtament
el Butlletí de Notícies

Picture of Núria Molero

Núria Molero

Soc la responsable de l'àrea de Comunicació i Captació de Fons

Que una empresa es sumi a la lluita per la conservació del medi ambient sempre és una gran notícia. Per això, des del GEPEC-EdC volem oferir a les companyies diverses eines per aplicar polítiques que tinguin una repercussió real, tangible i positiva.

Assessorament en RSC

Si la teva empresa està compromesa amb la natura, des del GEPEC-EdC et volem ajudar a tirar endavant qualsevol projecte ambiental que tingueu. Oferim assessorament per fer de la teva empresa i el seu entorn un lloc més verd, per treballar de manera més sostenible o engegar una iniciativa conjunta.

Voluntariat empresarial

A més, també oferim la possibilitat de fer accions de voluntariat empresarial en els espais naturals que gestionem o en altres espais que ens proposis. Les accions de voluntariat, a més d’ajudar al medi ambient, milloren la cohesió de grup, ajuden a la resolució de conflictes i incentiven el lideratge, la motivació i la comunicació. 

Des del GEPEC-EdC t’oferim diverses possibilitats que es poden adaptar a les necessitats de la teva empresa, ja que tenim diversos projectes en els quals participar, tots vinculats al territori i d’àmbit ambiental. Si hi estàs interessat, escriu-nos i el nostre personal tècnic t’assessorarà.

EXPERIÈNCIES

Anualment fem una jornada de voluntariat amb una empresa del polígon sud de Tarragona al Mur Verd, una zona que separa el polígon i La Canonja. En aquest espai hem col·locat caixes niu, netejat de plàstics i brossa, plantat flora autoctona, eliminat espècies invasores, construit un camí, instal·lat hotels d’insectes…

Hem realitzat dues jornades de voluntariat ambiental amb una consultoria internacional amb sucursal a Barcelona, una al Mur Verd (la Canonja) i l’altra a la finca del Canyadell (Altafulla), en dues ocasions diferents i amb més de 200 treballadors/es en cada una. A La Canonja la plantilla va ajudar a millorar l’hàbitat del Mur Verd amb la creació d’una gran bassa, un refugi gegant per ratpenats, la instal·lació de caixes niu, plantades i retirada de residus. En el cas d’Altafulla va contribuir en la millora de l’espai del Canyadell equipant-lo amb un viver experimental, una font, un refugi subterrani per ratpenats, una àrea de pícnic, un hotel d’insectes, un teatret, un espai per a fer educació ambiental i un mural ecològic.

També hem fet actuacions al voltant d’instal·lacions logístiques de Valls on, amb la col·laboració dels treballadors i treballadores, vam convertir l’entorn de l’empresa en un espai més biodiversificat tot instal·lant caixes niu per a mussols, gralles i gaigs blaus.

Empreses i Institucions col·laboradores

Rep gratuïtament el Butlletí de Notícies per estar ben informat