Defensa Ambiental

Vetllem pel compliment de les Lleis i les normes que milloren i protegeixien la salut dels ecosistemes i de les persones.

Un equip de persones voluntàries i tècniques treballem des d’un punt de vista tècnic i legal estratègies de pressió pública i/o jurídica i ataquem l’arrel del problema per tal de trobar-hi solucions.

Rep gratuïtament el nostre Butlletí de Notícies!

Ximo Estellé

Ximo Estellé

Sóc el Vocal de la Junta Directiva en l'àrea de Defensa Ambiental.

Contaminació i Residus

Treballem per reduïr la contaminació i els residus i el seu greu impacte sobre la salut del Medi i de les persones

Medi Natural: hàbitats i espècies

Treballem per evitar les agressions al Medi Natural, als seus hàbitats i les espècies que hi viuen. Proposem mesures lesgislatives per protegir més i millor la Natura.

Campanyes

Contaminació i residus

Treballem per evitar la contamincació i els residus tant humans com agraris o industrials. Necesitem un Planeta sa per viure

decret

Energies netes i renovables

les Terres del Sud de Catalunya s'han convertit en el monocultiu de Centrals Eòliques amb l'excusa de generar energia neta, però malmatent el territori i la Natura

Medi Natural

La pèrdua de Biodiversitat a Catalunya és d'un 25% globalment, però en les zones humides com el Delta de l'Ebre arriba al 50% Hem de frenar urgenment aquesta pèrdua de Biodiveritat

Uneix-te a les nostres Campanyes

Què pots fer tu?

La defensa ambiental necessita gent compromesa com tu. Per a poder abordar tots aquests temes només calen dues coses:

  • Persones implicades: És essencial tothom qui ajuda a redactar denúncies i informes, fa fotografies al lloc dels fets i avisa d’episodis de contaminació, tallades indiscriminades, obres en espais naturals, etc.

 

  • Recursos econòmics: Els costos de la defensa ambiental són elevats. Com que els processos judicials, informes tècnics i tràmits poden suposar centenars o milers d’euros que cap administració vol subvencionar, és amb l’aportació dels socis i sòcies i amb els donatius que fan persones particulars que es pot finançar aquesta tasca.

Les accions d’aquest grup solen anar encaminades a fer recursos i al·legacions a administracions, denúncies penals o civils, denúncia pública als mitjans de comunicació i accions de protesta i manifestacions. A més comptem amb grups territorials per a fer pressió en aspectes concrets d’una zona, que reben suport dels voluntaris i tècnics de defensa ambiental.

Omple el formulari de Denúncies Ambientals

Últimes notícies de Defensa Ambiental

Salvar la Natura requereix de persones compromeses com tu.

per això per poc que puguis aportar, la suma de tots ens permet fer coses d'impacte positiu.