Si ja ets part del GEPEC-EdC sempre pots implicar-te més en la gestió de l’entitat, representar-la i prendre les decisions per a complir els objectius establerts. La tasca de la Junta és vital, i qualsevol soci o sòcia amb ganes pot contribuir-hi. Vols fer-ho?

El GEPEC-EdC és una entitat de base, de manera que són els socis i sòcies individuals qui, a través del seu vot anual a l’Assemblea, prenen decisions sobre el funcionament i els nous objectius a perseguir. També són els socis i sòcies qui cada dos anys voten els i les membres que formaran la Junta rectora, encarregada de coordinar l’entitat, representar-la pública i legalment, i vetllar perquè es compleixin els objectius i compromisos acordats a l’Assemblea.

Qualsevol persona sòcia major de 18 anys pot ser membre de la Junta. Els càrrecs de la Junta fan la seva tasca de manera altruista i voluntària, sense rebre remuneració a canvi. La Junta està conformada per Presidència, Vicepresidència, Secretaria Tresoreria i diverses vocalies.

Cada càrrec de la Junta té tasques específiques, però la base i l’objectiu final són els mateixos. Llavors, què comporta formar part de la Junta?

La Junta es reuneix quinzenalment, juntament amb l’equip tècnic, per prendre decisions operatives sobre els temes en marxa. Aquestes reunions es celebren a la seu de Reus, tot i que hi ha membres que participen a través de videoconferència. Les reunions de Junta són obertes a totes les persones sòcies i per assistir-hi només cal avisar prèviament.

Si t’interessa formar part de l’equip de la Junta cal que presentis la teva candidatura completa abans de l’Assemblea extraordinària que es convoca cada dos anys (o en els altres supòsits que recullen els estatuts). També pots assistir a reunions de Junta per tal de col·laborar amb l’equip actual. En alguns casos es poden realitzar modificacions parcials dels membres de Junta i pot ser que et puguis sumar ja a l’equip actual.

Rep gratuïtament el Butlletí de Notícies per estar ben informat