Soc el responsable de conservació d'hàbitats i custòdia
Els projectes de conservació inclouen tasques com la millora d’hàbitats, la regeneració d’ecosistemes, el suport a la reproducció de flora i fauna, la retirada d’espècies invasores, la investigació per a la millora dels mètodes de preservació i la gestió de la relació entre persones i medi natural.
projectes dirigits a l’estudi i investigació, protecció d’espècies en perill i conservació i restauració dels seus hàbitats
projectes dirigits a l’estudi i investigació, protecció d’espècies en perill i conservació i restauració dels seus hàbitats
projectes dirigits a la renaturalització de les zones urbanes i periurbanes
projectes dirigits a l’implicació de diferents col·lectius en projectes de restauració i conservació tant d’espècies com d’hàbitats
Un dels elements patrimonials més importants i espectaculars que tenim a Catalunya el formen les Oliveres monumentals de les Terres de l’Ebre.
La major concentració d’oliveres monumentals la trobem al voltant del riu Sènia, amb la comarca del Montsià (i especialment el municipi d’Ulldecona) com a zona on més exemplars s’hi troben en territori català.
Els projectes de conservació es treballen amb persones voluntàries i professionals. La major part dels voluntaris I voluntàries de l’entitat participen de projectes de conservació, i en alguns casos lideren el projecte.
Per conservar la natura calen recursos i, sobretot, gent implicada com tu. Persones disposades a ajudar, que vulguin ser part de la solució a l’hora de millorar l’entorn per la seva generació i per les generacions que vindran.
La majoria de les campanyes de conservació van lligades al grup de voluntariat que les tira endavant: com més persones voluntàries hi ha, millor es realitza la tasca. Per altra banda sempre és necessari el recolzament econòmic, ja algunes campanyes obtenen ajuda d’administracions, però moltes altres només poden ser sufragades gràcies a les aportacions dels socis i sòcies de l’entitat i les donacions de simpatitzants.
Xerrada virtual sobre el corriol camanegre! 6 d’abril a les 18:30h Fes la teva inscripció omplint aquest formulari Gràcies pel teu interès
Secretaria:
secretaria@gepec.cat
Telf: 977 331 142
Avda. Prat de la Riba, 18 2n pis. 43201 Reus
Lloc web patrocinat per CDMON
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.
Aquest lloc web utilitza Google Analytics per recopilar informació anònima com el nombre de visitants del lloc i les pàgines més visitades.
El mantenir aquesta galeta habilitada ens ajuda a millorar el lloc web.
Activeu primer les galetes estrictament necessàries perquè puguem desar les preferències!