Què pots fer tu? Voluntariat

Voluntaris i Voluntàries del GEPEC-EdC

El voluntariat és gran part de l’ànima del GEPEC-EdC. Gràcies a voluntaris i voluntàries es va formar l’entitat al 1985, i en l’actualitat la seva tasca segueix sent un gran motor per a molts dels projectes de l’entitat.

Rep gratuïtament
el Butlletí de Notícies

Susanna Cuadros

Susanna Cuadros

Soc la responsable de Voluntariat

El voluntariat estable del GEPEC-EdC

Els grups de voluntariat estable del GEPEC-EdC els formen persones apassionades com tu que treballen activament per fer un món millor. Pots ajudar a protegir espècies de flora i fauna en perill d’extinció, lluitar contra les accions que perjudiquen el medi ambient des dels grups de defensa ambiental, o bé donar suport a l’entitat des d’on i com tu prefereixis!

Omple el Formulari de Voluntariat

DEFENSA AMBIENTAL

Sigues part activa en la lluita en la defensa de la natural! Els/les membres d’aquests grups col·laboren a l’hora de recollir informació, tirar endavant les denúncies, organitzar accions de protesta, etc. Pots treballar en les àrees d’agressions al medi natural, contaminació i residus o bé unir-te a algun dels grups territorials (Terres de l’Ebre, Reus, etc).

Per col·laborar en aquesta àrea de treball cal un grau de motivació molt alt i un cert grau d’especialització en l’àmbit de les ciències i/o jurídic.

voluntariat

PROJECTES DE CONSERVACIÓ

Les espècies de fauna i flora en perill d’extinció necessiten algú com tu que les protegeixi! Molts projectes de conservació del GEPEC-EdC avancen gràcies als seus grups de voluntariat, com són els del:

1- Corriol camanegre: Participa en el seguiment i protecció del corriol camanegre a les platges del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre!

2- Tortuga babaua: Ajuda a controlar la població de tortugues babaues que arriben a les nostres costes!

3- Flora autòctona: Col·labora en l’estudi i conservació d’espècies de flora autòctona amenaçada!

4- Platja dels Muntanyans: Dóna un cop de mà per conservar i millorar els ecosistemes litorals compartits per Torredembarra, Creixell i Roda de Berà!

5- Altres: Et vols unir a algun projecte que encara no té grup de voluntariat estable, com l’àguila cuabarrada o els pol·linitzadors salvatges? Fes el pas i comença una nova aventura!

Salvar la Natura requereix de persones compromeses com tu.

per això per poc que puguis aportar, la suma de tots ens permet fer coses d'impacte positiu.