Obrim inscripcions per la xerrada virtual “Coneix el corriol camanegre”!

L'activitat, programada pel proper dimarts 23 de març, és la primera d'una cicle mensual de xerrades que organitzem perquè t'assabentis de tot el que fem.

corriol

Inscriu-te a la xerrada "Coneix el corriol camanegre" (dimarts, 23 de març a les 18:30h)

El corriol camanegre és un petit ocell que viu i nidifica a les nostres platges, una espècie molt important del nostre ecosistema però amenaçada per l’activitat humana al litoral. Per això, des del GEPEC-EdC treballem per protegir-lo, i el dimarts 23 de març a les 18:30h t’ho explicarem en una xerrada virtual a la qual ja et pots apuntar gratuïtament!

En la xerrada, moderada pel tècnic del GEPEC-EdC Xavi Pedro, parlarem en detall del corriol camanegre, que entre el març i l’agost fa el niu i cria els pollets a la platja, i coneixeràs també totes les amenaces a les quals s’enfronta. Explicarem també la tasca del voluntariat del GEPEC-EdC amb el corriol i també de tot el que pots fer tu per ajudar aquest ocellet!

Aquesta xerrada obre un cicle de xerrades virtuals que celebrarem mensualment, d’ara fins octubre, en el qual compartirem la tasca que fem el GEPEC-EdC, els projectes que tenim entre mans, les espècies i hàbitats que protegim, etc. Totes les xerrades, igual que aquesta, seran gratuïtes amb inscripció prèvia.

corriol

comparteix aquesta notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *