Organitzem tallers virtuals per la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Un cicle de tallers online organitzat per La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i el GEPEC-EdC, amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra

bulb-2587637_1280

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Aquest 2020, la iniciativa té lloc entre el 21 i el 29 de novembre, i a Torredembarra, tres entitats (l’Associació Mediambiental La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i el GEPEC-EdC) organitzem un cicle de tallers virtuals i gratuïts per poder gaudir de la Setmana des de casa.

Els tallers es realitzen amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, i s’organitzen de la següent manera:

 

  • Dimecres, 25 de novembre, de 16:30h a 18h. Aprofitament dels recursos de la cuina: com fer el teu propi compost al balcó, jardí o pati de casa. Com fer espelmes amb oli usat i com fer les teves pròpies begudes vegetals.

 

  • Dijous, 26 de novembre, de 16:30h a 18h. Taller per reduir toxicitat a casa nostra: elaborarem senzilles receptes per fer el nostre propi sabó de rentar la roba, un netejador multiusos i gel hidroalcohòlic.

 

  • Dissabte, 28 de novembre, d’11h a 12:30h. Taller per minimitzar residus a l’hora d’anar a comprar i d’esmorzar o berenar: farem un porta-entrepants de roba i transformarem samarretes en pràctiques bosses per anar a comprar. També parlarem d’alternatives als fregalls sintètics: luffa i fregalls fets amb retalls de robes.

 

Et pots inscriure a les sessions que vulguis enviant un correu prèviament a l’adreça natura@riugaia.cat.

Pots consultar el cartell complet a continuació:

comparteix aquesta notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *