Search
Close this search box.

Organitzem tallers virtuals per la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Un cicle de tallers online organitzat per La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i el GEPEC-EdC, amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra

bulb-2587637_1280

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Aquest 2020, la iniciativa té lloc entre el 21 i el 29 de novembre, i a Torredembarra, tres entitats (l’Associació Mediambiental La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i el GEPEC-EdC) organitzem un cicle de tallers virtuals i gratuïts per poder gaudir de la Setmana des de casa.

Els tallers es realitzen amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, i s’organitzen de la següent manera:

 

  • Dimecres, 25 de novembre, de 16:30h a 18h. Aprofitament dels recursos de la cuina: com fer el teu propi compost al balcó, jardí o pati de casa. Com fer espelmes amb oli usat i com fer les teves pròpies begudes vegetals.

 

  • Dijous, 26 de novembre, de 16:30h a 18h. Taller per reduir toxicitat a casa nostra: elaborarem senzilles receptes per fer el nostre propi sabó de rentar la roba, un netejador multiusos i gel hidroalcohòlic.

 

  • Dissabte, 28 de novembre, d’11h a 12:30h. Taller per minimitzar residus a l’hora d’anar a comprar i d’esmorzar o berenar: farem un porta-entrepants de roba i transformarem samarretes en pràctiques bosses per anar a comprar. També parlarem d’alternatives als fregalls sintètics: luffa i fregalls fets amb retalls de robes.

 

Et pots inscriure a les sessions que vulguis enviant un correu prèviament a l’adreça natura@riugaia.cat.

Pots consultar el cartell complet a continuació:

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *