Ja et pots inscriure gratuïtament al taller d’iniciació a la pedra seca del 28 de novembre

L'activitat, organitzada pel GEPEC-EdC i l'associació Entorn i Relleu, s'engloba dins el projecte dinamitzador de la Plana de Secà de l’Alt Camp

IMG-20170528-WA0001

El proper dissabte 28 de novembre, el GEPEC-EdC i l’Associació Relleu i Entorn organitzem un taller d’iniciació a la pedra seca. Serà al Pla de Santa Maria, de 9 a 13h, amb inscripció gratuïta.

L’activitat servirà per posar en valor del extens paisatge de la pedra seca i el seu ús i vigència actual. Es realitzarà la reconstrucció d’un o dos trams d’un marge de doble cara que limita amb el camí de carro de Sant Pere, guiats pels mestres margers Albert Gavaldà i Lluís Chabuch.

Els/les participants hauran de portar guants i les eines que puguin aportar (cabassos, masetes, estisores de poda…).
 
Donada la situació excepcional generada per la Covid-19, les places de l’activitat estan limitades a 10 persones. Apunta’t aquí mateix! Posteriorment enviarem la ubicació exacta a les persones inscrites.

Inscripció a l'activitat

Ho sentim, les places per aquesta activitat estan completes. Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de l’agenda del GEPEC-EdC i no et perdis cap proposta!

Consulta aquí el cartell complet de l’activitat:

comparteix aquesta notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Altres notícies d'interès

2 Responses

    1. Hola Jordi! Ho sentim, només hi havia 10 places i es van omplir en un dia. T’encoratgem a subscriure’t al nostre butlletí per estar al corrent de tot allò que farem més endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *