Ja et pots inscriure gratuïtament al taller d’iniciació a la pedra seca del 28 de novembre

L'activitat, organitzada pel GEPEC-EdC i l'associació Entorn i Relleu, s'engloba dins el projecte dinamitzador de la Plana de Secà de l’Alt Camp

IMG-20170528-WA0001

El proper dissabte 28 de novembre, el GEPEC-EdC i l’Associació Relleu i Entorn organitzem un taller d’iniciació a la pedra seca. Serà al Pla de Santa Maria, de 9 a 13h, amb inscripció gratuïta.

L’activitat servirà per posar en valor del extens paisatge de la pedra seca i el seu ús i vigència actual. Es realitzarà la reconstrucció d’un o dos trams d’un marge de doble cara que limita amb el camí de carro de Sant Pere, guiats pels mestres margers Albert Gavaldà i Lluís Chabuch.

Els/les participants hauran de portar guants i les eines que puguin aportar (cabassos, masetes, estisores de poda…).
 
Donada la situació excepcional generada per la Covid-19, les places de l’activitat estan limitades a 10 persones. Apunta’t aquí mateix! Posteriorment enviarem la ubicació exacta a les persones inscrites.

Inscripció a l'activitat

Ho sentim, les places per aquesta activitat estan completes. Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de l’agenda del GEPEC-EdC i no et perdis cap proposta!

Consulta aquí el cartell complet de l’activitat:

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

2 Responses

    1. Hola Jordi! Ho sentim, només hi havia 10 places i es van omplir en un dia. T’encoratgem a subscriure’t al nostre butlletí per estar al corrent de tot allò que farem més endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *