Rebem una subvenció per l’Escola de Naturalistes!

El consell Comarcal del Baix Ebre atorga una subvenció al GEPEC-EdC pel projecte Escola de Naturalistes del GEPEC a l’Ebre

Naturalistes

Les Subvencions Interès General De La Comarca Del Baix Ebre tenen com a objectiu reconèixer la tasca socialitzadora del teixit associatiu de la comarca del Baix Ebre i contribuir a la realització d’activitats culturals, socials i esportives de la comarca del Baix Ebre.

En aquest sentit, el GEPEC-EdC va iniciar l’Escola de Naturalistes a Roquetes fa gairebé 10 anys, el 20212, en format d’esplai de natura (Escola de Naturalistes del GEPEC), i s’ha realitzat ininterrompudament fins al 2021, amb activitat especialment els dissabtes. El 2016 es va realitzar també extraescolar entre setmana, i el 2017 i 2018 Club de Naturalistes del GEPEC-EdC.

Des del 2012 i fins al 2018, a més, es va atorgar una beca a un infant provinent del Centre Obert de Roquetes per tal que pugués participar de l’activitat de manera gratuïta. Des del 2012 i fins al 2021 s’ha realitzat campus d’estiu.

A l’escola Sant Llàtzer de Tortosa es realitza també l’Escola de Naturalistes en format extraescolar els dilluns tarda, des de fa 4 anys. El total d’infants i joves que han participat de l’activitat des de l’inici de l’Escola i Club de Naturalistes del GEPEC-EdC al Baix Ebre es calcula en uns 600 infants. L’import concedit ha estat de 845€, que es destinaran a les camisetes del projecte i el monitoratge, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *