Mig any del contracte realitzat gràcies al programa d’ocupació laboral del SOC per majors de 45 anys

L'equip tècnic de l'entitat compta actualment amb Joan Ramon Mendo, gràcies al programa “Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball” que impulsa el Servei d'Ocupació de Catalunya

joan-ramon-mendo-entrevista-garantia-juvenil

Ja fa mig any que l’oficina del GEPEC-EdC a Reus l’ocupa una cadira més: la de Joan Ramon Mendo, químic i ara també tècnic de l’entitat en l’àrea de Defensa Ambiental. Aquesta incorporació va ser possible gràcies al Servei d’Ocupació de Catalunya i el seu programa per fomentar la incorporació de majors de 45 anys al mercat laboral.

Resultar beneficiària d’una iniciativa com aquesta és per l’entitat un fet molt positiu. La incorporació del Joan Ramon, que ja havia estat dins la plantilla del GEPEC-EdC uns anys enrere, ha estat crucial per potenciar les campanyes de defensa ambiental i començar-ne de noves. Especialment essencial ha estat el paper del Joan Ramon durant l’explosió de l’empresa IQOXE en la petroquímica de Tarragona el passat 14 de gener, ja que amb la seva formació com a químic i coneixements sobre la indústria tarragonina va posar llum en moltes incògnites i va afavorir a una resposta (en clau mediambiental) veloç i rigorosa després de l’accident.

Així, l’entitat està molt satisfeta amb la tasca realitzada pel Joan Ramon en l’àrea de Defensa Ambiental, on fins fa ben poc també pertanyia la Marta Josa, ambientòloga que va entrar a la plantilla del GEPEC-EdC gràcies a un altre ajut del SOC (en aquest cas el de Garantia Juvenil). Amb tot plegat, el Joan Ramon està també agraït tant a l’entitat com al Servei d’Ocupació de Catalunya per l’oportunitat donada.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *