El GEPEC-EdC, beneficiari del programa d’ocupació laboral del SOC per majors de 45 anys

Aquest mes de novembre l'entitat ha pogut incorporar una nova persona a l'equip tècnic gràcies al programa “Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball” que impulsa el Servei d'Ocupació de Catalunya.

L’àrea de Defensa Ambiental del GEPEC-EdC està d’enhorabona: en Joan Ramon Mendo, químic i simpatitzant de l’entitat des de fa anys, s’ha incorporat a l’equip tècnic i treballarà a jornada completa al GEPEC-EdC amb el contracte d’un any.

La incorporació s’ha pogut realitzar gràcies al fet que l’entitat ha resultat beneficiària del programa “Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball”, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya per tal d’assegurar oportunitats de treball a persones ja adultes dins el mercat laboral. El SOC també ha concedint un altre ajut a l’entitat, el de Garantia Juvenil, que ha permès contractar dues noves persones de menys de 30 anys per donar suport a les àrees de Comunicació i, precisament, Defensa Ambiental.

Així, amb en Joan Ramon a l’entitat, el GEPEC-EdC podrà aportar noves energies en una àrea tan sensible però vital com la Defensa Ambiental, que requereix de persones amb àmplia formació tan mediambiental com jurídica per poder aturar aquells projectes que posen en perill la natura i la salut de tots i totes. El Joan Ramon té àmplia experiència en aquest camp, ja que ha estat voluntari del GEPEC-EdC durant anys i ha participat en moltes iniciatives de Tarragona i voltants per millorar la qualitat del medi. Fins novembre de 2020, doncs, l’entitat té assegurat una persona dedicada exclusivament a vetllar pel nostre patrimoni natural i defensar-lo per la via pública i legal.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *