Search
Close this search box.

Entrega de premis del concurs ‘Fotografia la Natura a Torredembarra’

Una cinquantena de persones han participat en les diferents categories del concurs de fotografia de Torredembarra: litoral, urbà i camp

premis-torredembarra-calbofill

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha dut a terme el concurs ‘Fotografia la Natura a Torredembarra‘ del 5 al 27 de juny. Avui, Cal Bofill ha acollit el lliurament de premis del concurs per part de la Regidoria de Sostenibilitat. Les persones guanyadores són Rubén Castaño en la categoria #litoral, Maria de Lara en la categoria #urbà i Pascual Aparicio en la categoria #camp.

Fotografia guanyadora de la categoria #litoral. Autor: Rubén Castaño

L’objectiu principal de la iniciativa ha sigut estimular a la població a acostar-se a la natura torrenca d’una manera respectuosa. Sovint l’art és percebut amb la mateixa sensibilitat que es necessita per estimar la natura. El concurs fotogràfic ha estat organitzat pel GEPEC-EdC, Associació Mediambiental La Sínia, AFAA i GETE- Ecologistes en Acció en col·laboració amb l’ajuntament de Torredembarra.

Fotografia guanyadora de la categoria #urbà. Autora: Mari de Lara

La iniciativa ha tingut molt bona rebuda, amb una participació d’un total de 50 fotografies (34 a la categoria de litoral, 10 a camp i 6 a urbà). Des del GEPEC-EdC, volem donar l’enhorabona a les persones guanyadores i a tothom qui ha participat al concurs, doncs ha estat difícil triar entre fotografies d’elevada tècnica i estètica. Esperem que passem de veure a mirar, i de mirar a valorar la natura que ens envolta.

Fotografia guanyadora de la categoria #camp. Autor: Pascual Aparicio

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *