Acaba el contracte de la Laura Mora després de gairebé cinc mesos al GEPEC-EdC

La jove ha treballat dins de l'àrea d'Educació Ambiental des de finals d'agost gràcies al programa Garantia Juvenil.

contracte

Aquest mes de gener, la Laura Mora finalitza la seva estada al GEPEC-EdC després d’haver estat part de l’àrea d’Educació Ambiental des de la seva contractació a l’estiu del 2020.

La seva incorporació es va poder realitzar gràcies a l’ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya subvencionat pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Aquesta iniciativa vol donar l’oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral.

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

Des d’Educació Ambiental, la Laura ha realitzat un gran nombre de tasques, vitals per fer avançar una àrea tan important com aquesta. Ja només iniciar el seu contracte laboral va participar al casalet de setembre (activitat de lleure) amb molta implicació i responsabilitat des del primer dia, i al llarg dels següents mesos de contracte ha estat acompanyant el grup d’Escola de Naturalistes del GEPEC, tant a Tortosa com a Cambrils, en l’extraescolar de natura que celebren.

La Laura també s’ha encarregat també d’elaborar molts continguts que seran útils per quan puguem tornar a realitzar activitats de lleure, ja que n’ha fet la fitxa i els materials. Per altra banda, davant la nova situació que ha obligat a cancel·lar moltes de les activitats de lleure, ha demostrat una gran capacitat d’adaptació i ha continuat motivada creant jocs de natura a l’exterior enfocats a grups reduïts.

A més, al llarg del seu contracte ha ajudat a organitzar l’equip, ha participat en totes les reunions i també ha realitzat tasques relacionades amb altres projectes de fóra del lleure de manera molt resolutiva, com és el projecte Oliveres vives, territori viu i les activitats per a escoles.
 
La Laura ara ens abandona per incorporar-se al món de la docència, però seguirà ajudant al GEPEC-EdC de manera puntual i voluntària. La seva ha estat una gran experiència, durant la qual ha aportat molts coneixements i noves maneres de treballar mentre aprenia també de l’entitat i els seus anys d’experiència.
 
Des del GEPEC-EdC valorem molt positivament la seva iniciativa, implicació i esforços, i agraïm també l’oportunitat que se’ns ha ofert gràcies al programa Garantia Juvenil.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *