Estrenem a Torredembarra una exposició sobre l’ús de les tovalloletes

Durant tot el mes de febrer pots visitar gratuïtament l'exposició "Encara fas servir tovalloletes humides?" a l'espai de Cal Bofill.

exposició

Les tovalloletes humides són un producte utilitzat per persones d’arreu del món, un element comú en la higiene personal i que s’utilitza en grans quantitats (i especialment durant episodis com el confinament del passat 2020). Sabies, però, que les tovalloletes humides són també quelcom que requereix de molts recursos ser produït i genera un gran impacte en el medi ambient?

L’exposició “Encara fas servir tovalloletes humides?”, que es podrà visitar a l’espai de Cal Bofill durant tot el mes de febrer i de manera gratuïta, explica amb detall quins perills comporta el consum que fem de tovalloletes humides. L’exposició està organitzada pel GEPEC-EdC i compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.

A través de diversos panells il·lustratius, l’exposició fa un recorregut on explica què contenen i com es fabriquen les tovalloletes, quin volum se’n genera i què comporta no reciclar-les correctament, però també alternatives més sostenibles que podem aplicar fàcilment.

L’exposició es pot visitar de 10h a 14h, i està oberta cada dia de la setmana. Tot i que l’entrada és lliure, l’espai té un aforament limitat de 4 persones.

A continuació pots veure el cartell de l’exposició:

exposició

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

One Response

  1. Me parece un buen tema el escogido para la exposición, hay mucha indisciplina social con las toallitas húmedas una vez utilizadas por las personas y no se dan cuenta del daño que le están haciendo al medio ambiente y al ornato público, no me la perderé. Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *