Ha arribat el moment d’acomiadar-se dels joves de Garantia Juvenil 2022

La Gemma, la Maria, el Martí i l’Eva van acabar la seva estada al GEPEC-EdC amb el final del programa de Garantia Juvenil. Agraïm l'energia que han aportat a la nostra organització.

garantia juvenil 2021

Després de sis mesos de compromís en les tasques del GEPEC-EdC, tant a l’oficina com al camp, la Gemma, la Maria, el Martí i l’Eva acaben el seu contracte de Garantia Juvenil, una iniciativa subvencionada per al Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Gràcies a aquests ajuts, s’obre una primera porta d’accés a les persones joves al món laboral, que avui en dia és cada vegada més difícil. És la quarta vegada que a l’entitat ens han concedit aquest ajut, fet que ha permès expandir l’equip tècnic i formar una nova plantilla.

En aquests sis mesos els quatre joves han col·laborat en àrees molt diferents del GEPEC-EdC: Gemma ha treballat en l’àrea tècnica de projectes d’estudis ambientals, per exemple, pel que fa a la fauna i flora que habiten en la zona de Montsant; la Maria va col·laborar amb l’àrea de defensa ambiental, encarregant-se de denunciar els atacs que destrueixen el nostre territori; Martí va fer-se càrrec de tots els treballs gràfics que el GEPEC-EdC utilitzava per comunicar-se amb la gent; finalment, l’Eva va treballar en l’àrea d’activitats formatives, per exemple participant en la “Festa de l’Arbre”, en la qual, amb infants i adults, treballaven per promoure el verd a les zones urbanes, fins ara massa grises.

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"

Els quatre joves, gràcies a l’oportunitat que els ha donat el programa de Garantia Juvenil, han viscut experiències professionals i personals. Estem segurs que el seu compromís i les seves habilitats han aportat moltíssim a la nostra comunitat i al GEPEC-EdC. Per tot això: gràcies.

“Contractes de treball efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/118/2018 de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2017-2020, amb un cofinançament del 91,98%”

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *