Col·labora en dos projectes per augmentar el verd a les escoles i afavorir un millor ús municipal de l’aigua!

Dues ofertes de voluntariat a distància i pràctiques acadèmiques, enfocades a la vegetació d'escoles i la reconversió hidrològica davant el canvi climàtic. T'interessen?

voluntariat

El GEPEC-EdC fem una crida al voluntariat a distància i a realitzar pràctiques acadèmiques en dos nous i engrescadors projectes: un estudi a favor de la vegetació autòctona en centres educatius i, per altra banda, l’elaboració d’un pla d’emergència per sequera adaptat al canvi climàtic que afavoreixi la reconversió hidrològica municipal.

Si t’interessa el medi ambient, vols col·laborar en un projecte pioner o busques ampliar el teu currículum amb experiència dins una de les entitats mediambientals veteranes del nostre país, aquesta és la teva!

Vols participar? Escriu-nos un correu a voluntariat@gepec.cat indicant:

  • Nom i cognoms
  • Edat
  • Municipi
  • Telèfon de contacte
  • Projecte escollit (Escoles amb vegetació o Reconversió Hidrològica)
  • Formació
  • Experiència
  • Motivació per participar
  • Nom del Centre, Estudis i Nivell (només en cas d’enfocar-ho com a pràctiques acadèmiques)
Escoles amb vegetació

Busquem persones interessades en trobar informació contrastada perquè els centres educatius puguin acollir vegetació autòctona a les seves aules, patis, façanes i teulades. Malgrat que hi ha 7 centres concrets a estudiar, les persones implicades podran treballar a distància en la cerca d’informació o muntaran equip entre elles i amb l’equip professional de l’entitat. Aquest equip es reunirà setmanalment per avaluar els avenços i treballarà col·laborativament online amb carpetes compartides.

No calen coneixements previs, tot i que s’agrairan coneixements o interessos en jardineria, arquitectura i enginyeria, biologia, ciències ambientals, construcció, etc. També habilitats socials, d’ofimàtica, cerca d’informació i idiomes. L’objectiu és disposar l’1 de febrer d’un document contrastat amb experts i expertes que es farà públic a la primavera amb un resum de les conclusions generals, i un altre document adaptat als 7 centres. En finalitzar la col·laboració s’expedirà un certificat amb les hores aportades al projecte.

Nombre de places disponibles: 4

Data màxima d’inscripció: 15 de desembre de 2020

Reconversió hidrològica

Busquem persones interessades en trobar informació contrastada perquè els municipis confeccionin els seus plans d’emergència de sequera adaptats a l’actual canvi climàtic. Malgrat que hi ha un municipi concret a estudiar, aquestes persones podran treballar a distància en la cerca d’informació o muntaran equip entre elles i amb l’equip professional de l’entitat. L’equip es reunirà setmanalment per avaluar els avenços i treballarà col·laborativament en carpetes compartides a internet.

No calen coneixements previs, tot i que s’agrairan coneixements o interessos en enginyeries, arquitectura, lampisteria, Nova Cultura de l’Aigua, disseny industrial, bioclimàtica, ciències ambientals etc. També es tindran en compte habilitats socials, d’ofimàtica, cerca d’informació i idiomes. L’objectiu és disposar l’1 de febrer d’un document contrastat amb experts que es farà públic a la primavera amb un resum de les conclusions generals. En paral·lel es confeccionarà un altre adaptat al municipi triat. En finalitzar la col·laboració s’expedirà un certificat amb les hores aportades al projecte

Nombre de places disponibles: 4

Data màxima d’inscripció: 15 de desembre de 2020

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *