Tres mesos de contracte amb la Laura Mora gràcies a Garantia Juvenil

Aquest mes marca l'equador del contracte de l'última incorporació que hem fet al GEPEC-EdC, un gran ajut per l'àrea d'Educació Ambiental.

contracte

Aquest mes de desembre fa 3 mesos que la companya Laura Mora està treballant amb nosaltres en contracte de pràctiques gràcies a l’ajut concedit dins el Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa subvencionada pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu

“El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Durant aquest temps de contracte, la jove ha estat donant suport als projectes d’educació ambiental que s’han estat duent a terme, ha monitorat extraescolars de naturalistes, ha adaptat materials educatius a format telemàtic i, en conclusió, ha ajudat a fer créixer l’àmbit d’educació ambiental de l’entitat.

Com a activitat a destacar, durant les 2 primeres setmanes de desembre ha estat fent tallers d’educació i sensibilització ambiental d’anàlisi de microplàstics a la platja i de construcció de caixes niu i refugis de ratpenats a l’Institut de Miami.

Amb la realització de totes aquestes activitats, la Laura Mora està rebent una formació continuada per part de l’entitat que li aporta nous coneixements i experiència, de ben segur molt útils dins el camp de l’educació ambiental i en el lleure. Per altra banda, des del GEPEC-EdC estem molt satisfets amb la implicació que està mostrant la Laura i agraïm tota la feina que fa.

Esperem que els mesos que queden de contracte siguin igual de profitosos i que la seva implicació segueixi servint per gaudir i aprendre de la natura per un futur més sostenible i un planeta més net per a tothom.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *