Search
Close this search box.

Els nostres serveis

El GEPEC-EdC oferim diversos serveis a aquelles persones, empreses i administracions que vulguin ajudar la natura o aprendre més d’ella.

Es realitzen serveis d’assessorament i execució de projectes, activitats d’educació ambiental i RSC.

Rep gratuïtament
el Butlletí de Notícies

Picture of Xavi Pedro

Xavi Pedro

Sóc tècnic de Projectes Conservació Espècies

Assessorament i execució de projectes ambientals

El nostre personal tècnic ambiental realitza tasques d’assessorament i execució de projectes per a particulars, empreses i administracions. Realitzem plans de gestió i tasques de millora d’espais naturals, ecosistemes, terrenys agrícoles i natura urbana.

Fem assessoraments per a la millora d’hàbitats i biodiversitat, conservació natural de sistemes dunars i platges, millora de la biodiversitat urbana i espais verds, gestió forestal sostenible, millora de la producció agrícola amb pol·linitzadors salvatges, instal·lació de caixes niu,  millora de patis… Fes-nos una consulta sense compromís! 

El personal tècnic del GEPEC-EdC, a més de fer els plans de gestió per als nostres espais, també ofereix a tothom que ho vulgui servei d’assessorament i execució per a la gestió d’espais naturals (forestals i litorals) i explotacions agràries, així com per a la naturalització de zones urbanitzades.

 • Plans de gestió d’espais forestals i litorals.
 • Foment de fauna amb instal·lació de caixes niu per a ocells o ratpenats, hotels d’insectes i basses d’aigua.
 • Projectes de recuperació per a zones forestals o boscoses.
 • Projectes de recuperació de platges i fixació natural de la sorra.
 • Instal·lació de hides i amagatalls per observació fauna.
 • Redacció de subvencions per a la millora d’espais naturals.
 • Plans de gestió sostenible.
 • Assaig d’augment de la producció amb pol·linitzadors salvatges.
 • Assaig de control de plagues amb biodiversitat.
 • Instal·lació de caixes niu, hotels d’insectes i basses d’aigua per afavorir la biodiversitat.
 • Planificació participativa, disseny i construcció de patis verds per a centres educatius, geriàtrics, centres hospitalaris, centres empresarials i espais comuns.
 • Assessorament per a enjardinats urbans amb flora autòctona.
 • Assessorament per a la gestió d’espais naturals dins el municipi (platges, parcs i zones boscoses).
 • Gestió de la biodiversitat urbana.
 • Programes i campanyes informatives, divulgatives i educatives.
 • Plans de sequera i d’autosuficiencia hidrològica i energètica.
 • Presentació de candidatures a ajuts i gestió de projectes de diferents àmbits ambientals: residus, aigua, canvi climàtic, energia, biodiversitat, etc.

Projectes:

Si vols un pressupost sobre algun d’aquests serveis o vols consultar-nos algun altre tema relacionat amb medi ambient contacta’ns al  977 33 11 42, 675 38 47 07 o a través d’aquest formulari

Serveis d’educació ambiental

De la mateixa manera el nostre equip d’educació ambiental elabora tallers, activitats, campanyes i programes per a centres educatius, grups particulars i empreses o administracions que ho sol·licitin.

Fem activitats d’educació ambiental per a totes les edats. A continuació pots consultar el catàleg d’activitats d’educació ambiental per a centres educatius de primària i secundaria, o si vols una activitat concreta pots contactar amb nosaltres i t’informarem!

Tallers per a centres educatius

Tenim diversos tallers preparats per a centres educatius des d’Educació Primària fins a ESO amb continguts adaptats a cada grup d’edat i curricularment. Trobareu el catàleg complet AQUÍ .

També podem fer tallers per a grups de parvulari, batxillerat, cicles formatius, universitaris, centres d’educació especial i centres d’educació per adults.

Escriu-nos  o truca’ns 977 33 11 42 i t’informarem!

Tallers per a particulars, administracions o empreses

Sou un grup d’amics i us agradaria conèixer la natura prop de casa vostra? Sou una colla castellera i voleu saber més sobre el medi ambient? Teniu interès en organitzar una jornada didàctica a la vostra empresa? O us ve de gust fer educació ambiental a les festes del poble o en un centre cívic? Nosaltres ens en encarreguem!

Fem tallers per a persones adultes, joves i infants, en recintes interiors, exteriors o directament al medi. Proposa’ns el que us agradaria aprendre o deixeu que us assessorem. Contacta’ns o truca al 977 33 11 42.

Recorda que a més d’educació ambiental també tenim altres projectes d’RSC per empreses.

També oferim la possibilitat de fer RSC a les empreses que vulguin ajudar al medi ambient. Comptem amb diversos espais al sud de Catalunya on les empreses que ho vulguin poden fer actuacions de millora d’hàbitat, instal·lació de caixes niu i hotels d’insectes, plantades, extracció de plantes invasores, neteges d’entorns naturals, etc.

Salvar la Natura requereix de persones compromeses com tu.

per això per poc que puguis aportar, la suma de tots ens permet fer coses d'impacte positiu.

Rep gratuïtament el Butlletí de Notícies per estar ben informat