Contacte amb nosaltres i escriu-nos els teus dubtes o preguntes. Gràcies

CONTCATE AMB EL GEPEC-EdC

El GEPEC-EdC va néixer fruit de la il·lusió per la natura i la voluntat de protegir-la que compartien un grup de joves del Camp de Tarragona als anys 80.

Rep gratuïtament
el Butlletí de Notícies

Picture of Isabel Carreras

Isabel Carreras

Soc la responsable de l'àrea d'admnistració i atenció a les persones interessades.

Vols fer-nos alguna consulta?

El GEPEC-EdC es finança amb les quotes anuals que aporten els socis i sòcies de l’entitat, les donacions de particulars, les subvencions a projectes ambientals, la realització de projectes ambientals per a empreses privades i la venta de serveis com assessorament ambiental, serveis d’RSC, activitats d’educació ambiental, etc.

El GEPEC-EdC publica anualment les seves memòries Socials i econòmiques per tal de donar transparència i rendició de comptes de tota la seva activitat.

Pots trobar-les a l’apartat del Web:

“Qui Som? Transparència i finançament”

És sense dubte, la millor manera de col·laborar amb el GEPEC.

Ser soci/a significa donar suport a la tasca de l’entitat. Aquest ajut es fa de manera econòmica amb la quota anual, que es destina a la defensa ambiental, el desenvolupament de projectes de conservació de flora i fauna, la custòdia d’hàbitats, la realització d’activitats de sensibilització i educació ambiental, etc.

Les úniques aportacions a l’entitat que poden desgravar a la Renda són els donatius, les quotes de socis no es poden desgravar.

Podràs desgravar-te fins al 75% dels donatius que facis a l’entitat (et pots desgravar el 75% dels primers 150€ que donis i un 30% dels que superin aquesta xifra).

Si has fet un donatiu nosaltres informarem a hisenda del mateix i tu no cal que facis cap tramit, però si ho desitges pots sol·licitar un certificat de donació omplint el formulari de contacte.

Les aportacions a l’entitat en forma de donatiu es poden desgravar, les quotes no. També hi ha altres règims especials per als convenis de col·laboració.

Podràs desgravar fins a un 35% del total del donatiu. Existeixen altres formes de donar-nos suport des d’una empresa, com els convenis de col·laboració, amb altres avantatges fiscals.

Contacta’ns al 977 33 11 42 o a secretaria@gepec.cat i t’informarem.

Considera fer voluntariat a l’entitat (Fes voluntariat)! Hi ha perfils de tota mena: des d’aquells més actius i que estan directament en contacte amb la natura fins a altres més de despatx i centrats en combatre les agressions mediambientals des d’una perspectiva tècnica i legal. També hi ha voluntaris i voluntàries que ens ajuden a  aconseguir més visibilitat anant a fires o fent activitats en nom del GEPEC-EdC.

També pots rebre periòdicament el Butlletí de Notícies al teu correu o bé per  WhatsApp  o a través de les xarxes socials, informació sobre el que fem, les activitats i campanyes i ajudar-nos a difondre-la informant a les persones del teu entorn.

També pots col·laborar incloent el GEPEC-EdC al teu testament i assegurar-te que la natura i el territori que tant t’estimes seguirà protegit quan ja no hi siguis (Llega patrimoni).

LES NOSTRES SEUS

SEU GEPEC-EDC
Av. Prat de la Riba 18, 2n,
43201 Reus
Dll-Dv. 9:00-13:30 16:30-19:00
Telf. 977 33 11 42

E-mail: secretaria@gepec.cat

SEU GEPEC-EDC TERRES DE L’EBRE
Ed. La Ibèrica 3r
Urb. Torre d’en Gil
43540 Roquetes
Dimecres al matí

SEU GEPEC-EDC MUNTANYANS
Cal Bofill, Passeig de Colom, 48,
43830 Torredembarra
Dll-Dv. 10:00-14:00h
675 38 47 07

Salvar la Natura requereix de persones compromeses com tu.

per això per poc que puguis aportar, la suma de tots ens permet fer coses d'impacte positiu.