Rebem el Premi Jaume Ciurana per a la millora de l’entorn natural

El Departament de Drets Socials on ens va atorgar el 1r premi Jaume Ciurana en el marc del projecte de conservació del corriol camanegre

WhatsApp Image 2023-12-04 at 20.05.55

La setmana passava vam assistir a la gala dels Premis Civisme 2023 que atorga el Departament de Drets Socials on ens van atorgar el 1r premi Jaume Ciurana en la categoria “millora de l’entorn natural” pel projecte de conservació del corriol camanegre, ja que fomenta en el jovent els valors de la responsabilitat, la capacitat associativa, l’esperit de servei i el compromís vers la societat, l’amor i el respecte per la natura.

Gala dels premis Civisme 2023

L’edició d’aquest any dels premis Civisme es va celebrar a la Sala La Paloma de Barcelona.

En aquesta gala es premien tots aquells treballs, obres i actuacions que es duguin a terme en l’àmbit del civisme, entès com un instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa, així com en el dels valors i els principis que fomentin la cultura cívica, amb perspectiva de gènere. 

Els Premis Jaume Ciurana distingeixen els grups de joves que hagin organitzat una acció cívica meritòria, voluntària i gratuïta, en algun indret de Catalunya.

El GEPEC-EdC va ser reconegut amb el primer premi en la categoria per la millora de l’entorn natural,al Projecte de conservació del corriol camanegre.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *