Search
Close this search box.

Quatre persones s’incorporen a l’equip tècnic del GEPEC-EdC

El programa de Garantia juvenil ha permès a l'entitat contractar a 4 joves que s'han incorporat a l'equip tècnic.

Garantia Juvenil 2024

Des de fa unes poques setmanes al GEPEC-EdC s’han incorporat  quatre persones dins de l’equip tècnic de l’entitat. Es tracta de quatre joves que treballaran a les àrees de defensa ambiental, de projectes de conservació, d’activitats i voluntariat, i a l’àrea de comunicació i màrqueting.

La seva contractació ha estat possible gràcies a l’ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya subvencionat pel Servei d’Ocupació Català i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus. Aquesta iniciativa vol donar l’oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral.

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

La Gemma Domingo, és una jove d’Amposta que sempre ha estat molt en contacte amb la natura, ha crescut entre dos parcs naturals, el del Delta de l’Ebre i el dels Ports. Al Parc natural del Delta hi ha fet voluntariat des de ben menuda amb els Voluntaris del Parc i amb SEO/Birdlife a la reserva de Riet Vell, i molts caps de setmana els ha passat fent excursions pels Ports. Ara també col·labora amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre. A la universitat va estudiar física, però en acabar va tenir clar que al que es volia dedicar era a la conservació de la natura i del territori. Per això va seguir els seus estudis amb el màster d’Ecologia Gestió i Restauració del Medi Natural i despès ha seguit treballant com a tècnica ambiental. La Gemma s’ha incorporat a l’àrea de projectes de conservació.

 

El Jofre Salsench és un jove de vint-i-dos anys de Cambrils, graduat en Biologia Ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de ben petit ha estat vinculat al món de l’educació en el lleure, i des de fa uns anys hi participa activament com a educador, tant en casals dedicats a l’educació ambiental d’infants, com de manera voluntària al cau del seu poble. Creu en l’educació com a via per conscienciar i apropar les noves generacions a la natura i el territori. El Jofre s’ha incorporat a les àrees d’educació ambiental i voluntariat.

 

La Laia Borràs, nascuda a Barcelona, és una jove de vint-i-tres anys graduada en Geografia, Medi Ambient i Planificació territorial a la Universitat Autònoma de Barcelona. Amb gran interès per abordar els reptes territorials, es considera una persona empàtica i sensible amb els problemes socials i ambientals del territori. Posteriorment, s’ha especialitzat en Planificació, Governança i Lideratge Territorial a la Universitat Rovira i Virgili. Amb experiència en projectes d’avaluació i impacte ambiental, també ha participat en voluntariats de la Generalitat de Catalunya. La Laia s’ha incorporat a l’equip tècnic de defensa ambiental.

 

La Lucía Fabó, de Reus, va estudiar Animació, disseny i art digital al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de Terrassa. Durant els seus estudis, es va especialitzar en disseny gràfic i producció audiovisual. Posteriorment, ha treballat desenvolupant tasques de comunicació i disseny per diferents empreses. Entre les seves aficions hi ha la fotografia i la natura, que sovint van plegades de la mà. Des de fa uns anys, també fa de voluntària en diferents projectes europeus. La Lucía s’ha incorporat a l’àrea de comunicació.

 

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *