Noves incorporacions al GEPEC-EdC

Gràcies al programa de Garantia Juvenil, tres joves s'han unit a l'equip tècnic de l'entitat

GEPEC

El GEPEC-EdC inicia l’any 2021 amb noves incorporacions a l’equip tècnic de l’entitat. Es tracta de tres joves que treballaran a jornada completa durant sis mesos en les àrees de projectes de conservació, defensa ambiental, i comunicació i administració.

Aquestes tres noves incorporacions s’han pogut realitzar gràcies a l’ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya subvencionat pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Aquesta iniciativa vol donar l’oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral.

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

La Cinta Golorons, albiolenca i tarragonina, ha estudiat un grau de biologia i té un màster en ecologia, gestió i restauració del medi natural. Ha treballat en diversos projectes de gestió ambiental i investigació, per exemple s’ha implicat en la restauració de zones humides per la recuperació de la salamandra i tot el seu entorn. També ha col·laborat en altres projectes de l’ADF de l’Albiol com en la neteja i conservació de camins i restes històriques. La Cinta s’ha incorporat a l’àrea de projectes de conservació.

En Quim Guasch és un jove de vint-i-quatre anys de Les Borges Blanques, graduat en Ciències Ambientals a la Universitat de Girona. Posteriorment, s’ha especialitzat en l’anàlisi i gestió del Canvi Ambiental, fet que li ha permès conèixer en profunditat la interacció i repercussió de l’activitat humana en el territori. Al llarg de l’època estudiantil, també ha estat col·laborant i formant part d’entitats que treballen amb i pel territori, com per exemple SOS Costa Brava i Extinció-Rebel·lió Girona, a banda d’altres agrupacions de caràcter sociocultural del seu poble d’origen, com per exemple l’Ateneu Popular Garriguenc. En Quim s’ha incorporat a l’equip tècnic de defensa ambiental.

La Mar Sardà té vint-i-tres anys i és de Reus, està graduada en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili i té un Màster en comunicació i educació ambiental per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat pràctiques al cabinet de comunicació del Grup Pere Mata i a TV3, on va realitzar una sèrie de reportatges audiovisuals pel programa Blog Europa durant el seu Erasmus a França. Ha col·laborat amb associacions ecologistes ajudant a la creació de continguts. La Mar s’ha incorporat com a tècnica de comunicació i administració.

comparteix aquesta notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sign up to our newsletter!