Noves incorporacions al GEPEC-EdC

Gràcies al programa de Garantia Juvenil, tres joves s'han unit a l'equip tècnic de l'entitat

GEPEC

El GEPEC-EdC inicia l’any 2021 amb noves incorporacions a l’equip tècnic de l’entitat. Es tracta de tres joves que treballaran a jornada completa durant sis mesos en les àrees de projectes de conservació, defensa ambiental, i comunicació i administració.

Aquestes tres noves incorporacions s’han pogut realitzar gràcies a l’ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya subvencionat pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Aquesta iniciativa vol donar l’oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral.

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

La Cinta Golorons, albiolenca i tarragonina, ha estudiat un grau de biologia i té un màster en ecologia, gestió i restauració del medi natural. Ha treballat en diversos projectes de gestió ambiental i investigació, per exemple s’ha implicat en la restauració de zones humides per la recuperació de la salamandra i tot el seu entorn. També ha col·laborat en altres projectes de l’ADF de l’Albiol com en la neteja i conservació de camins i restes històriques. La Cinta s’ha incorporat a l’àrea de projectes de conservació.

En Quim Guasch és un jove de vint-i-quatre anys de Les Borges Blanques, graduat en Ciències Ambientals a la Universitat de Girona. Posteriorment, s’ha especialitzat en l’anàlisi i gestió del Canvi Ambiental, fet que li ha permès conèixer en profunditat la interacció i repercussió de l’activitat humana en el territori. Al llarg de l’època estudiantil, també ha estat col·laborant i formant part d’entitats que treballen amb i pel territori, com per exemple SOS Costa Brava i Extinció-Rebel·lió Girona, a banda d’altres agrupacions de caràcter sociocultural del seu poble d’origen, com per exemple l’Ateneu Popular Garriguenc. En Quim s’ha incorporat a l’equip tècnic de defensa ambiental.

La Mar Sardà té vint-i-tres anys i és de Reus, està graduada en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili i té un Màster en comunicació i educació ambiental per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat pràctiques al cabinet de comunicació del Grup Pere Mata i a TV3, on va realitzar una sèrie de reportatges audiovisuals pel programa Blog Europa durant el seu Erasmus a França. Ha col·laborat amb associacions ecologistes ajudant a la creació de continguts. La Mar s’ha incorporat com a tècnica de comunicació i administració.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *