Inici | Accessibilitat | Enllaços | Contacte | Castellano

Inici


La pàgina web està en proves però completament funcional. Agraïrem rebre el màxim de crítiques i aportacions a educa [arroba] gepec.cat. Moltes gràcies!

Últimes noticies

Banner forum d'accessibilitat


I Fòrum d'Accessibilitat a l'Aire Lliure - Natura per a tothom

El GEPEC-EdC (equip Natura per a tothom), està en plena execució de la 4a Fase del Projecte. En aquesta fase, volem destacar l'organització del I Fòrum d'Accessibilitat a l'Aire Lliure que es durà a terme del 5 al 8 de juny de 2010.


L'esdeveniment, pioner al nostre país, té la missió d'esdevenir un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències per a tots el col·lectius que treballen o volern treballar en els àmbits de l'accessibilitat, les discapacitats de tot tipus i la gestió d'espais naturals. Esperem la vostra participació. Trobareu tota la informació relativa al Fòrum i per la vostra inscripció a la següent adreça:


Página web - I Fòrum d'Accessibilitat a l'Aire Lliure - Natura per a tothom

Visita del CEIP Canigó de Vilanova

El passat dia 5 de novembre de 2009 un grup de 50 nens de 1r de primària del CEIP Canigó de Vilanova, van poder gaudir d'una jornada a la desembocadura del Riu Gaià. Durant el matí els educadors del GEPEC-EdC, amb l'ajuda del voluntaris del servei europeu de voluntariat, vàrem organitzar una activitat de descoberta del bosc de ribera. L'activitat girava entorn de la recerca de pistes i la superació de diverses proves amb l'objectiu final de construir un missatge comú que va ajudar als nens a conèixer les característiques del bosc de ribera i les problemàtiques específiques del riu Gaià. Tot el grup de nens i professores van gaudir molt de l'espai i de l'activitat.

Nova Convocatòria: Premi d'accessibilitat en espais naturals protegits

La Fundació "Fernando González Bernáldez" informa que s'ha convocat una nova edició del Premi d'Accessibilitat en Espais Naturals Protegis, organitzar per FUNGOBE/EUROPARC-España, Obra Social de Caja Madrid i el Centro Estatal de Autonomía Personal y Ayudas Técnicas (CEAPAT).


L'objectiu del premi es recompensar els esforços realitzats en favor de l'accessibilitat universal en espais naturals protegits. Podran presentar-se aquelles entitats que hagin executats projectes d'accessibilitat física, psíquica o sensorial lligats a espais naturals protegits de l'Estat español, finalitzats en el moment de tancament de la convocatòria. Data límit 15 de maig 2010. Trobareu tota la informació aquí:


Obra Social CajaMadrid
FUNGOBE

Es crea una guia audiovisual de 35 ocells

En col·laboració amb educadores de l'ONCE es crea una guia audiovisual de 35 espècies comunes d'ocells del litoral. Aquesta guia va ser testada per 10 nens i joves amb ceguesa total o parcial. Les professores de l'ONCE Tarragona varen ajudar a transformar els textos i algun dels dibuixos al braille. Janet Riambau ha posat la veu. El muntatge sonor va ser enregistrat als estudis de gravació d'Ona La Torre, emissora municipal de radio de Torredembarra.

Es tornen a reparar els cartells malmesos pels brètols

Una de les màximes en la gestió dels espais oberts adaptats és la cura i reposició com més ràpidament i àgil sia possible dels desperfectes ocasionats. En aquest sentit, s'ha reparat el plànol en relleu de l'itinerari del Barranc Verge del Camí al Parc de la Llosa de Cambrils per part de l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Ramon Llull. També s'han reposat un panell de ceràmica de l'itinerari anterior i un altre del de la desembocadura del riu Gaià. Quden per refer o millorar el plànol i un vertical de la desembocadura del riu Gaià i un de ceràmica de Cambrils.

organitzat per:


El logo de gepec porta un dibuix d'una gavina El logotip d'ecologistes de catalunya

Valid XHTML 1.0 Transitional ¡CSS Válido!