Pardaleres de ceràmica

Fetes a mà de manera artesanal

15,00 IVA inclòs

SKU N/A Categories , , ,

Descripció

Aquest model està dissenyat expressament per oferir un lloc adequat per a la nidificació dels pardals (Passer domesticus) i (Passer montanus). Ha estat desenvolupada amb l’assessorament d’ornitòlegs i conservacionistes experts.

Les pardeleres estan fetes a mà de manera artesanal amb materials 100% naturals i fabricades amb ceràmica (argila cuita). Tenen orificis de ventilació en la base que permeten la ventilació i facilita la sortida de l’aigua en el cas que hi pugui entrar.

Instal·lació

És molt important que no hi hagi cables elèctrics, arbres o altres elements que obstrueixin la trajectòria de vol, és a dir: els pardals no haurien de trobar cap obstacle per poder-hi entrar directament.

No convé que estiguin tot el dia exposades al sol, per tant, una orientació NE/E seria la més recomanable.

S’ha de procurar que la paret sigui completament recta per evitar l’entrada d’aigua en cas de pluja.

Un cop finalitzada la temporada de cria (entre setembre i gener) les pardaleres s’han de buidar i netejar. Només caldrà retirar tot el material que els ocells hagin dipositat per construir el niu per eliminar possibles paràsits.

Cal instal∙lar les pardeleres a finals d’hivern per tal que estiguin preparades en començar la temporada de nidificació.

 

Informació addicional

Pes 1,5 kg
Dimensions 20 × 20 × 27 cm
Color

Verd, Blanc, Natural

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pardaleres de ceràmica”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *