Hotel d´Insectes

49,50 IVA inclòs

1 en estoc

Descripció

Els insectes ens aporten molts beneficis, com la seva funció pol·linitzadora i la seva gran tasca com a controladors naturals de plagues. Però per desgràcia els seus hàbitats naturals estan sent alterats i la seva presència a horts i jardins és cada vegada menor. Aquest hotel és una forma d'ajudar-los, oferint recer a diverses espècies d'insectes, ja sigui per criar o per hivernar.
Qui pot ocupar l'hotel? Els forats practicats a la fusta i les canyes serviran de refugi a les abelles solitàries. Hi ha moltes espècies diferents i cadascuna prefereix un diàmetre d'entrada també diferent. Les abelles solitàries dipositen els ous dins aquests orificis i els segellen amb fang, pol·len i nèctar. Els encenalls de fusta proporcionen un hàbitat idoni per a marietes i crisopes. Les pinyes són un bon lloc perquè les tisores es trobin còmodes. I si obrim el calaix inferior podrem veure el procés de transformació d‟una abella solitària, d‟ou a adulta.
On el col·loquem? Penjarem l´hotel a una alçada d´1,5-2m, orientació sud, sempre en una ubicació assolellada, protegida del vent i de la pluja. Ens assegurarem que els insectes puguin entrar amb facilitat, evitant que la vegetació tapi el frontal de l'hotel i que puguin trobar al seu voltant aigua i diversos tipus de plantes, arbustos i arbres que els proporcionin l'aliment necessari.

Informació addicional

Pes 2,7 kg
Dimensions 28 × 24 × 17 cm

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Hotel d´Insectes”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *