Noves incorporacions de Garantia Juvenil

Gràcies al programa de Garantia Juvenil, quatre joves s'han unit a l'equip tècnic del GEPEC-EdC en quatre àrees diferents de l'entitat

garantia juvenil 2021

L’equip tècnic del GEPEC-EdC creix i diversifica perfils professionals: a finals de setembre es van incorporar a l’entitat quatre joves gràcies al programa de Garantia Juvenil. Les noves incorporacions treballaran en quatre àrees diferents: defensa ambiental, projectes de conservació, educació ambiental i comunicació.

La seva contractació ha estat possible gràcies a l’ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya subvencionat pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Aquesta iniciativa vol donar l’oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral.

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

La Maria Cervera, nascuda a Amposta i crescuda a Tarragona va estudiar Geologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, i he estudiat un màster de Ciències Ambientals especialitzat en Energies Renovables. Ha complementat la seva formació amb un curs de sostenibilitat i decreixement i amb cursos sobre deute ecològic i el poder corporatiu, a més de colonialisme energètic, extractivisme, i transicions socioeconòmiques. S’ha incorporat a l’àrea de defensa ambiental.

La Gemma Domènech, de Valls, té formació en biologia ambiental. Ha realitzat diversos cursos i formacions relacionats amb la natura. Li agrada sortir al camp per observar i aprendre, i també participa activament en grups ecologistes. Anteriorment, ja havia realitzat voluntariats i accions amb el GEPEC-EdC i col·laborat en el món de la recerca científica. La motivació principal de la Gemma és cuidar la natura i contribuir a apropar les persones amb l’entorn. La Gemma s’ha incorporat a l’àrea de projectes i conservació de l’entitat.

L’Eva Milà, d’El Pont d’Armentera (Alt Camp) va estudiar biologia i ciències ambientals a la Universitat de Girona. Es va especialitzar en ecologia i ha treballat en diversos projectes de conservació de la natura tant a Catalunya com a l’estranger. Ha estat defensant el territori des de bitxacs de la UdG o Extinció-Rebel·lió Girona. L’Eva s’ha incorporat a l’àrea d’educació ambiental del GEPEC-EdC.

En Martí Castillejo, de 28 anys i reusenc està graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Rovira i Virgili. Posteriorment va cursar el Grau Superior en Gràfica Publicitaria a l’EMAiD de Vilanova i la Geltrú i des d’aleshores s’està especialitzant el disseny web. Durant la seva època estudiantil va participar activament a la colla castellera universitària de la URV i actualment forma part dels Xiquets de Reus. És una persona que des de petit ha estat en contacte amb la natura, sobretot per la zona del poble de Mont-ral i amb els anys s’ha aficionat als esports de muntanya i a la natura. El Martí s’ha incorporat com a tècnic en disseny gràfic a l’àrea de comunicació.

Des de l’entitat estem fent un esforç per fer créixer l’equip tècnic. Les tres incorporacions de la darrera convocatòria Garantia Juvenil han renovat el seu contracte i segueixen treballant a l’àrea de defensa ambiental, projectes i conservació i comunicació. En total, l’equip tècnic del GEPEC-EdC ja compta amb 16 persones treballant per la natura.

comparteix aquesta notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència mentre navegueu i exploreu el nostre lloc web. Accepteu la Política de Cookies. Gràcies.