Noves incorporacions de Garantia Juvenil

Gràcies al programa de Garantia Juvenil, quatre joves s'han unit a l'equip tècnic del GEPEC-EdC en quatre àrees diferents de l'entitat

garantia juvenil 2021

L’equip tècnic del GEPEC-EdC creix i diversifica perfils professionals: a finals de setembre es van incorporar a l’entitat quatre joves gràcies al programa de Garantia Juvenil. Les noves incorporacions treballaran en quatre àrees diferents: defensa ambiental, projectes de conservació, educació ambiental i comunicació.

La seva contractació ha estat possible gràcies a l’ajut concedit dins el programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya subvencionat pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Aquesta iniciativa vol donar l’oportunitat de treballar a persones joves que han finalitzat els seus estudis i així iniciar-se en el món laboral.

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

La Maria Cervera, nascuda a Amposta i crescuda a Tarragona va estudiar Geologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, i he estudiat un màster de Ciències Ambientals especialitzat en Energies Renovables. Ha complementat la seva formació amb un curs de sostenibilitat i decreixement i amb cursos sobre deute ecològic i el poder corporatiu, a més de colonialisme energètic, extractivisme, i transicions socioeconòmiques. S’ha incorporat a l’àrea de defensa ambiental.

La Gemma Domènech, de Valls, té formació en biologia ambiental. Ha realitzat diversos cursos i formacions relacionats amb la natura. Li agrada sortir al camp per observar i aprendre, i també participa activament en grups ecologistes. Anteriorment, ja havia realitzat voluntariats i accions amb el GEPEC-EdC i col·laborat en el món de la recerca científica. La motivació principal de la Gemma és cuidar la natura i contribuir a apropar les persones amb l’entorn. La Gemma s’ha incorporat a l’àrea de projectes i conservació de l’entitat.

L’Eva Milà, d’El Pont d’Armentera (Alt Camp) va estudiar biologia i ciències ambientals a la Universitat de Girona. Es va especialitzar en ecologia i ha treballat en diversos projectes de conservació de la natura tant a Catalunya com a l’estranger. Ha estat defensant el territori des de bitxacs de la UdG o Extinció-Rebel·lió Girona. L’Eva s’ha incorporat a l’àrea d’educació ambiental del GEPEC-EdC.

En Martí Castillejo, de 28 anys i reusenc està graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Rovira i Virgili. Posteriorment va cursar el Grau Superior en Gràfica Publicitaria a l’EMAiD de Vilanova i la Geltrú i des d’aleshores s’està especialitzant el disseny web. Durant la seva època estudiantil va participar activament a la colla castellera universitària de la URV i actualment forma part dels Xiquets de Reus. És una persona que des de petit ha estat en contacte amb la natura, sobretot per la zona del poble de Mont-ral i amb els anys s’ha aficionat als esports de muntanya i a la natura. El Martí s’ha incorporat com a tècnic en disseny gràfic a l’àrea de comunicació.

Des de l’entitat estem fent un esforç per fer créixer l’equip tècnic. Les tres incorporacions de la darrera convocatòria Garantia Juvenil han renovat el seu contracte i segueixen treballant a l’àrea de defensa ambiental, projectes i conservació i comunicació. En total, l’equip tècnic del GEPEC-EdC ja compta amb 16 persones treballant per la natura.

“Contractes de treball efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/118/2018 de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2017-2020, amb un cofinançament del 91,98%”

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *