Acaben amb èxit els contractes de Garantia Juvenil 2021

La Cinta, el Quim i la Mar, els tres beneficiaris dels ajuts, seguirant formant part del GEPEC-EdC malgrat que ha acabat el programa de Garantia Juvenil

equip G

Sis mesos després d’incorporar-se a les oficines del GEPEC-EdC de Reus, la Cinta Golorons, el Quim Guasch i la Mar Sardà acaben el seu contracte de Garantia Juvenil, una iniciativa subvencionada pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Gràcies a aquests ajuts, les persones joves tenen més facilitats per iniciar-se al món laboral. És la tercera vegada que a l’entitat ens han concedit aquest ajut, que ha permès ampliar l’equip tècnic i formar nova plantilla.

La feina de tots tres ha estat molt ben valorada per l’entitat. Per aquest motiu, els tres seguiran formant part de l’equip tècnic del GEPEC-EdC, continuant amb les tasques i projectes que han estat duent a terme durant aquests sis mesos.

La Cinta Golorons ha treballat a l’àrea de projectes, el Quim Guasch a l’àrea de defensa ambiental i la Mar Sardà a l’àrea de comunicació. S’han implicat molt en la tasca i el seu compromís durant aquests sis mesos ha permès a l’entitat anar més lluny en la defensa de la natura.

Captura de Pantalla 2021-01-13 a les 17.48.34
FOTO MAR SARDA

"El fons social europeu inverteix en el teu futur"

Per la seva banda, els tres joves valoren molt positivament l’oportunitat d’haver format part del programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació Públic de Catalunya. Han pogut aprendre i formar-se al mateix temps que desenvolupaven les seves tasques. La Cinta, el Quim i la Mar estan profundament agraïts al GEPEC-EdC per haver-los facilitat un lloc de treball una vegada finalitzat l’ajut.

comparteix aquesta notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència mentre navegueu i exploreu el nostre lloc web. Accepteu la Política de Cookies. Gràcies.