Acaba el curs “L’Anella Verda de Tarragona – Recursos pedagògics” amb gran èxit de participació

El curs, coordinat des del GEPEC-EdC, ha mostrat les possibilitats didàctiques de l'Anella Verda a diversos educadors i docents.

curs

El passat mes de maig va finalitzar el curs “L’Anella Verda de Tarragona – Recursos Pedagògics” en format totalment virtual. Ha estat un curs impulsat per l’Ajuntament de Tarragona a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET). Hi han participat educadors i docents, i ha estat reconegut pel Departament d’Educació. 

El curs ha estat coordinat pel GEPEC-EdC, i hi han participat com a formadors Rafael López-Monné, geògraf i docent a l’Escola de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili, Cristina Cebrian, naturalista i monitora d’esplais de natura, i Laura Queral, coordinadora de l’Educació Ambiental del GEPEC-EdC.

Recursos didàctics per una trentena d'inscrits

S’hi han inscrit un total de 29 persones, dels quals 23 docents i 6 educadors ambientals. Els participants, a més, han realitzat un treball al finalitzar les sessions teòriques, on han aplicat els coneixements obtinguts durant el curs. Alguns d’aquests treballs estaran disponibles a la web del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, per tal que qualsevol docent interessat en realitzar activitats amb l’alumnat a l’Anella Verda, els pugui utilitzar.

Tot i el format virtual d’aquest curs, els participants han conegut amb quins camins i espais compta l’Anella Verda, i com poden des dels centres escolars o entitats d’educació ambiental impulsar accions de recerca i Aprenentatge i Servei per tal de donar valor a aquest patrimoni cultural i natural de Tarragona.

A més, ha estat una oportunitat per que els docents i formadors puguem debatre sobre la importància de les sortides a l’aire lliure i la natura, especialment en èpoques com l’actual en que patim la pandèmia.

comparteix aquesta notícia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència mentre navegueu i exploreu el nostre lloc web. Accepteu la Política de Cookies. Gràcies.