Webinar Corriol camanegre

El corriol camanegre és un petit ocell que viu i nidifica a les nostres platges, una espècie molt important del nostre ecosistema però amenaçada per l’activitat humana al litoral. Per això, des del GEPEC-EdC treballem per protegir-lo, i el dimarts 23 de març a les 18:30h t’ho explicarem en una xerrada virtual a la qual ja et pots apuntar gratuïtament!

En la xerrada, moderada pel tècnic del GEPEC-EdC Xavi Pedro, parlarem en detall del corriol camanegre, que entre el març i l’agost fa el niu i cria els pollets a la platja, i coneixeràs també totes les amenaces a les quals s’enfronta. Explicarem també la tasca del voluntariat del GEPEC-EdC amb el corriol i també de tot el que pots fer tu per ajudar aquest ocellet!

Aquesta xerrada obre un cicle de xerrades virtuals que celebrarem mensualment, d’ara fins octubre, en el qual compartirem la tasca que fem el GEPEC-EdC, els projectes que tenim entre mans, les espècies i hàbitats que protegim, etc. Totes les xerrades, igual que aquesta, seran gratuïtes amb inscripció prèvia.

Inscriu-te a la xerrada "Coneix el corriol camanegre" (dimarts, 23 de març a les 18:30h)

Organizer

GEPEC-EdC

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.