Search
Close this search box.

Es renova i s’amplia la junta directiva del GEPEC-EdC

20240309_Assemblea (9)

El passat 9 de març es va celebrar l’assemblea de socis del GEPEC-EdC a la finca de El Canyadell a Altafulla que va permetre aprovar la nova junta de l’entitat pels propers 2 anys. 

La nova junta, encapçalada per Xavi Jiménez ha incorporat a tres persones noves per tal de ampliar la representació de membres de la junta de les diferents comarques on actua el GEPEC-EdC.

Xavi Jimenez

President

Baix Camp

Marc Majem

Vicepresident

Baix Penedès

Toni Blasco

Tresorer

Baix Camp

Josepa Rovira

Secretària

Baix Camp

Gepec peque

Marc Martinez

Vocal

Terra Alta

Josepa V

Josepa Vilurbina

Vocal

Baix Ebre

Lluís Gurrera

Vocal

Tarragonès – Baix Gaià

photo_2024-03-21_11-17-18-1

Fermí Bernardo

Vocal

Alt Camp

Algunes de les propostes que es planteja la nova junta són la de seguir consolidant l’estructura tècnica de l’entitat, i la de continuar consolidant la figura del Director Tècnic, Marc Torrrents.

Altres propostes que s’han plantejat son les de 

  • Incrementar el contacte i la relació entre el GEPEC- EdC i els socis. Potenciant les eines per tal que el soci sigui coneixedor de les activitats i accions que porta a terme l’entitat. També es vol recuperar el dia del soci i d’altres activitats adreçades a aquests per tal de facilitar aquest contacte i relació entre el soci i l’entitat.

  •  Iniciar els passos per tal d’aconseguir na nova seu social del GEPEC-EdC, principalment de propietat, on habilitar els espais necessaris pel bon funcionament de l’entitat (despatxos, sala de reunions, biblioteca, botiga, sala d’actes, etc).

  • Intensificar la relació i la col·laboració del GEPEC-EdC amb les entitats locals i les plataformes del territori per tal d’aportar el nostre suport i ajuda en pro la defensa de la natura i el medi ambient. Aquesta col·laboració ha de permetre, a la vegada, avançar en la implantació territorial del GEPEC-EdC, objectiu que és una prioritat de l’entitat.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

One Response

  1. Estic molt interessada en ajudar en el que creieu que puc ajudar, jo, la Mercè de 66 anys preocupada pel macroprojecte Lotte i les altres macroempreses que necessitaran per a la fabricació d’aquestes llàmines de coure que es necessiten per a la fabricació de les bateries del cotxes elèctrics, awuí a Mont-Roig del camp.ja m’he fet sòcia i he pagat 60 € per tot l’any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *