La subvenció de la contractació de Joaquim Estellé, al programa ocupacional del SOC per a majors de 30 anys, arriba al seu equador.

El Joaquim s'ha convertit en una part indispensable del grup de Defensa Ambiental i ha contribuit en molts dels èxits que s'han aconseguit al GEPEC-EdC en els últims mesos.

Ximo

Ara fa uns sis mesos que el Joaquim Estellé treballa al GEPEC-EdC  com a tècnic de defensa ambiental, i podem afirmar amb certesa que la seva passió, el seu compromís i la seva contribució a la nostra tasca de defensa del medi ambient és molt valuosa.

El Joaquim forma part del nostre equip gràcies al projecte de Contractació de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30MES). Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19. Aquesta subvenció ens ha permès comptar amb una persona tan ben preparada en materia mediambiental com és el Joaquim.

La feina del Joaquim és evitar que les agressions ambientals al nostre territori es facin amb impunitat i sense que les autoritats comprovin el seu impacte ambiental i, quan calgui, es bloquegin: és una tasca molt important, perquè sovint aquestes activitats perilloses per a la natura es traslladen a un espai gris de legalitat, en què només un equip experimentat pot donar llum i enfrontar-se a les organitzacions responsables.

Alguns exemples de les lluites en què està involucrat Joaquim són les accions en contra els macroprojectes d’energies renovables, les línies de molt alta tensió, o per exemple contra la Planta de Compostatge de Santa Bàrbara. També dedica la seva tasca a salvaguardar els oliverars monumentals i col·labora amb l’àrea de projectes per a la creació de la reserva d’oliverars monumentals.

Estem molt agraïts de comptar amb el Joaquim a la nostra entitat. Gràcies a ell podem continuar amb la lluita mediambiental per cuidar del nostre planeta. Donem les gràcies també als organismes implicats en la subvenció, que permeten a la nostra entitat créixer i comptar amb professionals mediambientals.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *