Els contractes de Garantia Juvenil arriben al seu equador

La Cinta, el Quim i la Mar, les tres incorporacions a la plantilla del GEPEC-EdC, ja fa tres mesos que treballen a l'entitat gràcies al Programa Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya

Equador GJ

A finals d’any, s’incorporaven a l’equip tècnic del GEPEC-EdC tres joves: la Cinta, el Quim, i la Mar. Gràcies a l’ajut concedit dins del programa de Garantia Juvenil, l’entitat va poder ampliar la seva plantilla. Aquesta iniciativa és subvencionada pel Servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Una gran iniciativa que dóna l’oportunitat d’inserir-se en el món laboral a persones joves que han finalitzat els seus estudis.

La Cinta ja fa un trimestre que treballa a l’àrea de Projectes i Conservació de l’entitat, on treballa en la redacció i execució de projectes de conservació i restauració natural. La seva tasca és essencial per dur a la pràctica projectes de millora d’hàbitats i de protecció d’espècies vulnerables. La Cinta, valora així els tres mesos que fa que treballa al GEPEC-EdC:

“Poder veure com el que redactes es duu a terme i ajuda a conservar i restaurar hàbitats i espècies és molt gratificant. Per mi, això és el millor que et pot passar sent biòloga i naturalista! Tot això està sent possible gràcies a la formació constant que rebo d’un equip més que actiu i divers, amb gran experiència en molts àmbits: l’equip tècnic del GEPEC-EdC!”
Cinta Golorons
Projectes i conservació

El Quim, com la resta, fa tres mesos que treballa a l’àrea de Defensa Ambiental, presentant denúncies per fer front a les amenaces del medi natural, redactant informes d’abast per sol·licitar la paràlisi dels projectes d’energia renovable que amenacen el territori, i ha potenciat l’enllaç amb diferents plataformes, associacions i persones a títol individual, per tal de posar els ecosistemes i la seva biodiversitat al centre. El Quim ens explica com ha viscut aquesta etapa:

“He pogut posar en pràctica la gran quantitat de coneixements desenvolupats al llarg dels meus estudis acadèmics, fet que m'ha permès veure com es treballa realment pel medi ambient. Alhora, el fet de que aquesta feina es desenvolupi amb tot un equip de gent que compartim els mateixos objectius, i que estiguem treballant plegades per un bé comú, fa que cada dia que passi col·laborant amb l'entitat em senti més realitzat i motivat”
Quim Guasch
Defensa Ambiental

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

La Mar treballa a l’àrea de comunicació des de fa tres mesos, la seva tasca consisteix en explicar tot el que fa l’entitat, ja sigui a través de la premsa, de les xarxes socials o a través de la pàgina web. En el seu dia a dia, revisa articles, publica a les xarxes socials i fa fotografies i vídeos: les tasques són molt variades. La Mar valora així la seva tasca a l’entitat:

“Per a mi, és molt gratificant explicar la tasca de l’entitat, perquè va completament alineada amb els meus valors. Creure en allò que comuniques és molt fàcil formant part del GEPEC-EdC. És tot un repte comunicar la feina que fa l’entitat, perquè vist des de dins, un se’n adona de la gran importància que té”
Mar Sardà
Comunicació

L’entitat està molt satisfeta amb la tasca que la Cinta, el Quim i la Mar han realitzat fins ara i de com s’han integrat. Els tres, per la seva banda, també agraeixen l’oportunitat donada per treballar en àmbits específics dels seus respectius camps d’estudi i aprendre encara més, tot mentre ajuden en la lluita ecologista.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *