Engeguem un concurs fotogràfic i un concurs de dibuix!

Els concursos tenen l'objectiu sensibilitzar a ciutadania sobre la necessitat de conservar tant el corriol camanegre com les platges on viu

Albert Mazarico 2

La situació del Corriol camanegre a les platges és problemàtica, ja que comparteix l’espai amb els centenars de persones que hi transiten cada dia. La ciutadania és poc conscient del fet que les platges són un ecosistema i també l’hàbitat d’espècies en perill, per la qual cosa sovint se’n fa un mal ús i estan adaptades únicament a les necessitats humanes. 

Volem crear consciència sobre aquesta problemàtica i demostrar que la convivència entre les persones i la fauna de les platges és possible. Per això, enguany iniciem una campanya participativa per a tots els públics: un concurs de fotografia i un concurs de dibuix per als infants i joves. L’objectiu és sensibilitzar a la població sobre la necessitat de conservar tant el Corriol camanegre com les platges on viu.

El concurs fotogràfic, per a adults

El tema del concurs fotogràfic són les platges. Les persones que hi participin han de compartir a Instagram una foto d’una platja natural i salvatge, però com que en cap cas s’han de molestar els corriols no s’acceptaran imatges on hi aparegui aquest ocell. La fotografia haurà d’anar acompanyada amb el text “#Compartimlaplatja amb el corriol camanegre!” i al penjar-la a la xarxa social caldrà etiquetar el GEPEC-EdC (@gepec_edc).

El premi és una Guia Pràctica per conèixer la Natura de Catalunya d’IPCENA-EdC i 5 minigues de camp de Catalunya d’Oryx.

Consulta els requisits per participar-hi.

El concurs de dibuix, per a infants i joves

Els infants i joves també podran participar en un concurs de dibuix del corriol camanegre. Els participants podran guanyar 5 miniguies de camp de Catalunya d’Oryx i un conte de tortuga babaua del GEPEC-EdC!

Fins i tot podran guanyar una Guia Pràctica per conèixer la Natura de Catalunya d’IPCENA-EdC!

Per fer-nos arribar els vostres dibuixos, podeu fer-ho aquí fins al 24 de juny!

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *