Tornen a casa els voluntaris europeus

Diem adeu als joves europeus que han col·laborat amb el GEPEC-EdC durant nou mesos dins el marc del programa del Cos Europeu de Solidaritat

voes

Aquesta any hem tornat a acollir a 8 joves procedents de diferents països europeus al GEPEC-EdC que ens han ajudat en les diferents àrees de la nostra entitat. Ells son l’Angie, el Miguel, el Giuseppe, la Serena, la Rossella, el Florian, la Emilie i la Kara.

Des del GEPEC-EdC agraïm la seva gran labor desinteressada que han dut a terme durant la seva estada. És una sort poder comptar amb l’ajuda del voluntariat que ha dedicat el seu temps i esforç per una bona causa. Ha estat un aprenentatge constant i recíproc, i al GEPEC-EdC hem après molt del seu pas per l’entitat, i de nou els hi donem les gràcies.

Cos Europeu de Solidaritat

Els joves participants han vingut gràcies al programa del Cos Europeu de Solidaritat. Una iniciativa que permet als joves entre 18 i 30 anys fer un voluntariat dins o fora d’Europa. Amb el finançament i el suport del Cos Europeu de Solidaritat, els joves interessats poden fer un voluntariat de pràctiques en molts camps, en el nostre cas, per al medi ambient i protecció de la natura.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *