S’incorpora la Laura Mora a l’equip del GEPEC-EdC gràcies al Programa Garantia Juvenil

Donem la benvinguda a Laura Mora a l’equip del GEPEC-EdC i a l’àrea d’Educació Ambiental.

resize4

A finals del mes d’agost de 2020 s’ha incorporat una jove en contracte de pràctiques gràcies a l’ajut concedit dins el Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa subvencionada pel servei d’Ocupació Català i cofinançada pel Fons Social Europeu. Així es dóna l’oportunitat d’accedir al món laboral a persones joves que han obtingut la titulació recentment.

En el cas de la Laura Mora, les tasques en les que donarà suport seran aquelles relacionades amb l’Educació Ambiental vinculades amb el lleure. 

La situació de l’emergència sanitària que hem viscut aquest 2020 ha donat un cop molt dur als esplais i extraescolars de natura que portem realitzant al GEPEC des de fa més de 30 anys. Han hagut d’estar cancel•lades fins a finals de juny, quan finalment s’ha pogut reempendre amb el campus d’estiu. Tot i així, la situació obliga a adaptar el format de les activitat, els espais i l’acompanyament dels infants.

En aquest sentit, la Laura ajudarà en fer créixer el projecte, tant en l’augment d’activitats com en la seva qualitat, donant suport a la difusió del projecte, acompanyant els infants, adaptant els materials, planificant accions i col•laborant en la redacció de protocols. La seva implicació ha estat des del primer dia, aportant idees i propostes. 

L’àrea de treball bàsica serà les Terres de l’Ebre, amb seu a Roquetes.

“El fons social europeu inverteix en el teu futur”

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *