arbresdepaper

407 arbres

* Dades del projecte als darrers tres cursos escolars

Signa el contracte amb els arbres

Sovint per a introduir un debat, reflexió o treball multidisciplinar fa falta material que ajudi. En aquest sentit al GEPEC-EdC comptem amb aquesta exposició que pot ser molt útil. De manera complementària, es poden contractar serveis de conducció de debats previ treball amb un audiovisual sobre el tema del que versa. En concepte de reposició i manteniment del material 100€. El seu transport i muntatge és senzill doncs hi cap en un cotxe petit-mitjà. Si del transport s’encarrega el destinatari, aquest serà gratuït, sinó, el preu anirà en funció de la distància al punt on estigui l’exposició, però rondarà els 150€ per trajecte. Si es contracten els serveis d’una sessió de debat-audiovisual de 50 minuts, el preu és de 150€.

L’exposició cal sol·licitar-la a educa@gepec.cat i es pot imprimir des d’aquesta web.
El text també el teniu aquí. Text exposició (101Kb) 

Característiques generals de l’Exposició “Arbres de paper”
Format: Es tracta d’una exposició de 5 plafons plans i lleugers de lona plàstica que no requereixen de cap suport doncs disposen dels seus propis suports, fàcilment muntables.
Temàtica: Tracten de convèncer de realitzar el programa “Arbres de paper” i per això expliquen el seu origen, els tipus de boscos autòctons, el procés de fabricació del paper, el cicle de la matèria i la necessitat de separar bé la brossa no només de la fracció paper i cartró sinó de la resta de contenidors.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.