Fes un Donatiu

Amb a la teva ajuda podem defensar el medi ambient i la salut de les persones. Gràcies en nom de la natura i les generacions futures!

El GEPEC-EdC es finança gràcies a les aportacions de socis i sòcies, així com les donacions particulars. Tot i que també rebem suport d’administracions i algunes empreses per a projectes de conservació, la tasca de defensa ambiental es finança exclusivament a través de quotes i donatius.

La teva aportació s’invertirà en les campanyes que més ho necessitin en el moment present.

Tens preguntes?
Contacta amb nosaltres!

La teva aportació té premi
El GEPEC-EdC som una entitat d’utilitat pública. Per tant, a més de contribuir a la protecció i millora del medi ambient, fer un donatiu al GEPEC-EdC desgrava a la declaració de la Renta. Et pots desgravar el 75% dels primers 150€ que aportis i un 30% dels que superin aquesta xifra.

Si realitzes el donatiu en nom d’una empresa, la deducció es fa a l’Impost de Societats i desgrava un 35% del total del donatiu. Existeixen altres formes de donar-nos suport des d’una empresa, com els convenis de col·laboració, amb altres avantatges fiscals. Truca’ns al 977 33 11 42 o contacta’ns i t’informarem.

Sabies que també pots col·laborar amb el GEPEC-EdC aportant tan sols 1€ al mes? Tenim un grup obert a la plataforma d’iniciatives solidàries Teaming perquè amb un petit donatiu ajudis a fer grans coses. Clica aquí per unir-t’hi!