S’inicia el contracte de Joaquim Estellé gràcies al programa d’ocupació del SOC per majors de 30 anys

Al costat de l’equip tècnic per defensar el territori gràcies al Servei d’Ocupació de Catalunya i al Fons social Europeu

Ximo

Gràcies al programa “Contractació de Persones de 30 i més anys” que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya i finançat pel Fons Social Europeu, el GEPEC-EdC hem pogut contractar al membre d’equip tècnic Joaquim Estellé, que amb les companyes d’àrea es dedica a la defensa del territori.

Joaquim va ser durant alguns anys membre de la Junta Directiva del GEPEC-EdC, col·laborant desinteressadament però amb gran compromís, professionalitat i passió. Ara col·labora amb l’àrea de defensa ambiental i la seva tasca consisteix en evitar agressions ambientals com els macroprojectes d’energies renovables o les línies de molt alta tensió. També dedica part de la seva tasca a la salvaguarda dels oliverars monumentals i col·labora amb l’àrea de projectes per la creació de la reserva d’oliverars monumentals.

Des de l’entitat agraeixen el que ha fet Joaquim en els darrers anys i es mostren emocionats per tenir-lo ara al costat de l’equip tècnic.

 

* Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *