S’inicia el contracte de Toni Carulla gràcies al programa d’ocupació del SOC per majors de 45 anys

Gràcies al programa “Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball” que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya, el GEPEC-EdC hem pogut contractar al responsable de comunicació i màrqueting de l’entitat: el Toni Carulla.

Amb gran experiència anterior en altres entitats ecologistes, el Toni es va incorporar al GEPEC-EdC per encarregar-se de els tasques de comunicació i captació de fons. Amb la seva arribada, l’àrea creixerà i podrà assolir nous reptes de futur. Comparteix departament amb Martí Juan i Mar sardà, tècnics de comunicació, que també van incorporar-se al GEPEC-EdC gràcies als ajuts de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació Català.

L’àrea de comunicació i captació de fons s’encarrega de difondre totes les campanyes que es treballen des de l’entitat i de captar nous socis i sòcies que donguin suport a la tasca del GEPEC-EdC.

L’entitat també agraeix al SOC i el seu programa d’ocupació per majors de 45 anys l’oportunitat brindada per tal d’eixamplar l’equip amb professionals experts com el Toni Carulla.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *