Acaba amb èxit la contractació de Joaquim Estellè gràcies al programa d’ocupació del SOC per majors de 30 anys

El Joaquim Estellé, beneficiari de l'ajut, seguirà formant part del GEPEC-EdC tot i haver acabat el programa SOC CONT30MES.

Ximo

El Joaquim Estellé forma part de l’equip tècnic del GEPEC-EdC gràcies al projecte de Contractació de persones de 30 i més anys (SOC-CONT30MES). La seva tasca es troba dins l’àrea de defensa ambiental de l’entitat, des de la qual es treballa per evitar i frenar agressions al territori i la natura. 

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Gràcies a la subvenció, podem comptar amb una persona amb tant de bagatge en matèria mediambiental com és el Joaquim.  La seva feina és evitar que les agressions ambientals al nostre territori es facin amb impunitat i sense que les autoritats comprovin el seu impacte ambiental i, quan calgui, es bloquegin: és una tasca molt important, perquè sovint aquestes activitats perilloses per a la natura es traslladen a un espai gris de legalitat, en què només un equip experimentat pot donar llum i enfrontar-se a les organitzacions responsables.

Alguns exemples de les lluites en què està involucrat Joaquim són les accions en contra els macroprojectes d’energies renovables o les línies de molt alta tensió. També dedica la seva feina a col·laborar amb l’àrea de projectes per a la creació de la Reserva d’oliverars monumentals de les Terres de l’Ebre.

L’entitat es mostra molt agraïda de comptar amb ell al GEPEC-EdC. Donem les gràcies també als organismes implicats en la subvenció, que permeten a la nostra entitat créixer i disposar de professionals mediambientals.

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *