Search
Close this search box.

Voluntariat europeu: nou mesos col·laborant al nostre costat

Vuit joves d'arreu d'Europa han col·laborat amb l'entitat durant nou mesos dins el marc del programa del Cos Europeu de Solidaritat

voluntariat-europeu-2022

El Davide, el Boris, la Zita, l’Emilia, la Giulia, l’Adrián, el Robert i la Greta han ajudat al GEPEC-EdC de febrer a octubre i ara estan a punt de tornar a casa després del seu voluntariat a l’entitat en el marc del Cos Europeu de Solidaritat.

El Cos Europeu de Solidaritat és un programa al qual ens vam adherir des del GEPEC-EdC. Una iniciativa que permet als joves entre 18 i 30 anys fer un voluntariat dins o fora d’Europa. Amb el finançament i el suport del Cos Europeu de Solidaritat, els joves interessats poden fer un voluntariat de pràctiques en molts camps, en el nostre cas, per al medi ambient i protecció de la natura.

Al GEPEC-EdC hem tingut la sort d’acollir, durant 9 mesos, a vuit joves europeus que han fet una gran tasca a la nostra entitat, participant en molts projectes de l’entitat, realitzant gran quantitat de tasques molt valuoses per la natura i el medi ambient.

Des del GEPEC-EdC agraïm la seva gran labor desinteressada que han dut a terme durant la seva estada. És una sort poder comptar amb l’ajuda del voluntariat que ha dedicat el seu temps i esforç per una bona causa. Ha estat un aprenentatge constant i recíproc, al GEPEC-EdC hem après molt del seu pas per l’entitat, i de nou els hi donem les gràcies. Els desitgem el millor en la propera etapa de les vostres vides, que de ben segur estarà lligada a la natura i als valors ecologistes. 

Aquest projecte també ha estat possible gràcies a l’Ajuntament d’Altafulla amb el que hem signat un acord de custòdia per la finca del Canyadell i ens ha permès habilitar un habitatge a la finca per a l’estada dels voluntaris europeus.

Properament rebrem un altre grup de voluntaris europeus per a fer una estada d’uns altres nous mesos, que rebrem amb els braços oberts!

comparteix aquesta notícia

Altres notícies d'interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *