Ruta guiada a Xerta

ATENCiÓ: l’horari és de 9:00 a 11:30 (l’horari d’acabament és aproximat)

 

 

Ruta guiada fins a l’aqüeducte dels Arquets.

Descobrirem els elements naturals que trobarem pel camí fins a l’Aqüeducte i els contextualitzarem amb la població de Xerta i el seu patrimoni natural i cultural.

El recorregut consta d’uns 4 km i no té dificultat. 

L’objectiu de la sortida és conèixer l’entorn cultural i natural d’aquest tram.

Lloc de trobada: davant l’Estació de la Via Verda. Xerta. https://goo.gl/maps/dnPx9LbRVHvvedj36

 

Hora: 9:30h

Fi activitat (aproximat): 11:30h

 

Activitat gratuïta.

 

Aquesta activitat està organitzada pel Consorci de Desenvolupament del Baix Ebre i el Montsià, L’Ajuntament de Xerta i el GEPEC-EdC.

Porteu calçat i roba còmode i aigua.

Si tenim la possibilitat, el grup que ho vulgui podrà allargar la ruta fins a migdia. La resta de grup tornarem al punt de sortida.

Quan feu la inscripció a l’activitat, us comprometeu a seguir la normativa COVID-19 del moment, i les instruccions i recomanacions del monitor/guia.

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.

Podeu fer la inscripció a través del web o directament a l’Ajuntament de Xerta (confirmeu l’horari d’atenció al públic a la web http://www.xerta.cat/ o al telèfon: 977473005

Esteu pendents de la web per possibles modificacions o cancel·lacions (a causa del temps o de la normativa COVID-19)

 

 

Rebreu un nou correu de confirmació el dijous anterior a l’activitat.

Cistella

One Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.