tortuga

Xerrada: Qui és la tortuga babaua?

Cada estiu, les tortugues babaues (Caretta caretta) visiten les nostres platges per pondre els seus ous. En aquesta xerrada virtual, el Raül Cendón (coordinador de voluntariat de tortuga babaua del GEPEC-EdC) t’ho explicarà tot sobre l’espècie, la nostra tasca per protegir-la i què pots fer tu per ajudar-la! 

Inscriu-te a la xerrada!

Gràcies per la teva participació.

Cistella

6 Responses

    1. Bon dia Meritxell! La xerrada és virtual, la podràs seguir des d’on vulguis. T’hi esperem!

  1. Hola, just en aquella hora m’és impossible. És podrà veure en diferit?
    Gràcies i enhorabona per la iniciativa!

    1. Hola Lluís! La xerrada es gravarà, no trigarem a tenir-la preparada perquè tothom la pugui recuperar. Gràcies per l’interès!

    1. Hola Sònia! La xerrada es gravarà, esperem tenir-la preparada en les properes setmanes perquè tothom la pugui recuperar. Gràcies per l’interès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.