voluntariat pedra seca

Restauració d’una barraca de pedra seca amb degustació d’oli

Acció de voluntariat

En el marc de la “Setmana de la Pedra Seca”, restaurarem, al terme de Mont-roig del Camp, la barraca del Tutu. 


 

Aquesta construcció, que forma part d’un itinerari marcat, presenta una esllavissada lateral, que reconstruirem amb l’ajut de voluntaris

A més de la rehabilitació de la barraca, s’oferirà als participants una degustació d’oli d’oliva verge extra produït a Mont-roig (de la DOP Siurana). Les oliveres són uns dels cultius que més abunden al terme i que formen part del paisatge de pedra seca que ens envolta.

Ens trobarem a les 9:00h al pàrquing de l’ajuntament de Mont-roig, a la carretera de Colldejou.

 

Cal portar esmorzar i aigua, roba i guants de treball. Millor si porteu calçat fort de muntanya. Les eines de camp (aixada, senalla de goma, tisores de podar…) també seran benvingudes.

Atenció: el correu de confirmació no el rebreu si us inscriviu l’últim dia laborable abans de l’activitat, més tard de les 18:00.

L’activitat l’organitzen, conjuntament, l’A.V. “Muntanya Roja” i el GEPEC.

voluntariat pedra seca

Estat original de la barraca

Barraca esllavissada

Location

Parking Ajuntament de Mont-roig

Organizer

A.V. Muntanya Roja
Website
https://entitats.cat/associacio-de-veins-muntanya-roja

Cistella

2 Responses

 1. Bona nit gent de GEPEC,
  Us estic molt agraït per tota la informació que em feu arribar.
  Em sap molt greu no poder col·laborar amb vosaltres en la propera reconstrucció de la cisterna de pedra seca a Mont-roig del Camp.
  Espero i desitjo que en la propera acció de voluntariat per l’art de la pedra seca que organitzeu podré participar i ser amb vosaltres.
  Desitjant que tot us vagi molt bé i a la natura també,
  Rebeu una cordial salutació,
  Salut,
  Joan

 2. Hola companys
  M’interessa molt l’activitat.
  Jo tinc d’estar a Premià de Dalt a l’hora de dinar però tinc intenció d’estar amb vosaltres una bona estona
  Disposo de tot el material que indiqueu i el portaré
  Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.