Visita el Sender dels ratapatxets!

L’Ajuntament d’Altafulla i el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) us convidem a la visita del sender dels ratapatxets a la Finca Canyadell d’Altafulla.
La finca del Canyadell, propietat de l’Ajuntament d’Altafulla, gaudeix d’un acord de gestió i de custòdia amb el GEPEC.
Una de les accions que s’ha realitzat a la finca del Canyadell sota el paraigua d’aquest acord és la recuperació de poblacions de ratpenats, d’un elevat interès per a la biodiversitat d’aquest entorn.
Aquesta recuperació va començar fa uns anys amb l’habilitació d’unes cavitats naturals que són l’hàbitat d’aquesta espècie. En aquesta finca també hi ha instal·lada una seu de l’escola de naturalistes del GEPEC i un viver experimental de planta autòctona. A més, alguns joves del Cos de Voluntariat Europeu hi fan estades i participen de les tasques de gestió.
Si voleu conèixer tot el que s’està portant a terme al Canyadell, us podeu apuntar al següent formulari.
Lloc: Carrer Tràngol amb Vista Alegre. Altafulla
Ubicació: https://goo.gl/maps/bPAb5wGtiFpNFdnw5
Horaris per torns: 11:00h; 12:00h i 13:00h.
Important: les places són limitades (cada torn està limitat a 12 persones).
Aquesta activitat es portarà a terme seguint la normativa COVID-19. Poden haver modificacions segons les noves normatives que hi puguin sorgir.
Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla.

Cistella

3 Responses

  1. Voldria apuntar-me a la jornada de porta obertes de la finca del Canyadell.
    3 adults i una nena a les 11 del matí.

    1. Hola Pepa! Les places per aquesta activitat ja estan completes, en cas que n’acabés quedant alguna actualitzarem la pàgina. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.