Search
Close this search box.

Visita guiada pel Sender Blau

Farem una visita guiada a l’espai d’interès natural de la Platja de Torredembarra. Vine a descobrir la flora i la fauna que s’amaga en aquest espai.

Es recomana vestir roba i calçat còmode.

Punt de trobada: davant de Cal Bofill, Passeig de Colom 48, TORREDEMBARRA

.

Cistella

5 Responses

 1. Bona tarda:
  Acabo de inscriure’m a la sortida del dia 29 pel sender blau. Veig que es gratuita, però em demana que faci el pagament. La questió és que no sé si m’he inscrit correctament. Seren dues persones, he fet l’inscripició de les dues i deixat les dades de tots dos. Em podem confirmar si ho he fet bé, si us plau?

  Moltes grácies
  Montse

  1. Bon dia Montse,

   No et preocupis ja esteu apuntats, ens veiem el dia 29!

   Salut i natura💚

 2. Ara me’n adono que la trobada es divendres, pensava que era dissabte. Ens podeu esborrar, si us plau? Maria Baños i Enric Vicente.
  Disculpeu les molèsties

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.