Search
Close this search box.

Visita guiada pel Sender Blau

Farem una visita guiada a l’espai d’interès natural de la Platja de Torredembarra. Vine a descobrir la flora i la fauna que s’amaga en aquest espai.

Es recomana vestir roba i calçat còmode.

Punt de trobada: davant de Cal Bofill, Passeig de Colom 48, TORREDEMBARRA

Cistella

2 Responses

  1. Bones, ens faria gràcia fer la visita guiada el dia 25/8. Però tenim una peque de 3 anys i voliem preguntar-vos si és una activitat adequada per la seva edat.
    Moltes gràcies i salut

    1. Bon dia Anna, no hi ha cap problema que vingueu amb la peque, si veiem algun ocell o alguna altre espècie d’animal segur que també s’ho passa bé i li agrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.