SETMANA DE LA PEDRA SECA-VIATGE AL PASSAT DE TERRITORI INHÒSPIT-

El dia 30 de novembre a la biblioteca Mercè LLeixà de Roquetes. De 19:30 a 20:30.

L’antropòleg Francesc Ventura i membres del Centre d’Estudis de Territori Inhòspit ens endinsaran a través de la història amb la finalitat de donar  a conèixer les tècniques que utilitzaven els antics pobladors de Tivenys per a aprofitar l’aigua.

Sens dubte una xerrada que posarà de manifest, l’aprofitament i el respecte  que els nostres avantpassats feien dels recursos naturals.

Es necessari fer la inscripció. Tot i ser gratuïta, al fer la inscripció veureu que heu d’emplenar les vostres dades dos cops, una d’elles en una plataforma de pagament. És un pas necessari per a que arribi la inscripció. 

Location

Biblioteca de Roquetes
Roquetes

Organizer

GEPEC-EdC

Altres organitzadors

Territori Inhòspit
Ajuntament de Roquetes
Telèfon
977501511
Web
https://roquetes.cat/web/
Biblioteca Mercè LLeixà

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.